Μπορεί γράμματα να έμαθες….αλλά άνθρωπος δεν έγινες!

Μπορεί γράμματα να έμαθες ….αλλά άνθρωπος δεν έγινες λένε οι παλιοί θυμόσοφοι και φιλόσοφοι στα παιδιά τους, που έχουν ξεφύγει από τις ηθικές αξίες και έχει χαθεί η αξιοπρέπεια τους και έχουν χάσει το μυαλό τους και το κάτω κεφάλι έχει φάει το ακατοίκητο!

Αυτά που θα γράψω είναι πραγματικά γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί το 2015 στον τόπο μας και έχουν άμεση σχέση με τα γεγονότα που έχουν ταλανίσει την κοινή γνώμη και είναι πρώτο θέμα καθημερινά στην επικαιρότητα με βιασμούς παιδιών και γυναικών σε όλους τους χώρους τόσο του αθλητισμού όσο και εργασίας από καθίκια που έχουν κάποια θέση και εκμεταλλεύονται αθώες ψυχές μικρών παιδιών και γυναικών!
Δυστυχώς ίσως ζούμε στην εποχή όπως τότε στα Σόδομα και Γόμορρα που εκτός των βιαστών υπάρχουν και οι παιδόφιλοι και οι παιδεραστές αυτά τα σάπια μιάσματα της κοινωνίας!
Δυστυχώς το 2015 είχε περιέλθει στα αυτιά μου η παρενόχληση σε μικρό κορίτσι από μορφωμένο, μήν πώ και παραμορφωμένο και σε θέση και σε πόστο πανελλαδικής εμβέλιας και υπεράνω πάσης υποψίας κύριο (σκατά κύριοι) με περγαμηνές ,διπλώματα και τίτλους σπουδών.
Κατέχουν υπεύθυνες θέσεις ,ασχολούνται με τα κοινά ,συλλόγους,σωματεία,προβεβλημένοι μεγαλοσχήμονες με έδρα την Αθήνα.
Ευτυχώς δεν διαμένουν μόνιμα στο νησί μας ,ασχέτως εάν είναι ΧΩΡΙΑΤΕΣ από κάποιο χωριό που ο πατέρας τους θα τους έλεγε ” Μπορεί Γράμματα να έμαθες, αλλά άνθρωπος δεν έγινες” φυσικά δεν θα αναφέρω ονόματα αλλά ο δράστης της σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικου παιδιού συντοπίτη μας μέσω διαδικτύου, που δεν σεβάστηκε ούτε όσια ούτε ιερά και καταχράστηκε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και τον φιλοξενούσαν πολλές φορές και στο σπίτι τους!
Απ’ ότι γνωρίζω έγινε τότε καταγγελία στην αστυνομία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος από τούς γονείς.
Προσωπικά ούτε τον γνωρίζω ούτε με γνωρίζει παρά μόνο διαδικτυακά και τα ΜΜΕ….πάντως εάν τύχει και τον συναντήσω θά τον ( κράξω) δημοσίως .
Άν με δείτε και κλοτσώ κάποιον στην πλατεία ή μεσ’ το δρόμο στα απίδια και τα αχλάδια του και τον έχω πλακώσει στις σφαλιάρες να ξέρετε ότι είναι ο συγκεκριμένος παιδεραστής.
Το έχω ξανακάνει σε κάποιον της ηλικίας του πρίν 47 χρόνια ,ήμουν τότε 27 ετών , τον έκλεισα μέσα στο μαγαζί του μαζί με την γυναίκα του και έκανα ότι περιγράφω πιο πάνω και μου έλεγε η γυναίκα του: δώστου κι άλλο ξύλο, κάποιος ίσως αναγνώστης μου και παλιός του γείτονας εάν διαβάσει το σημερινό μου κείμενο θα γελά ,γιατί το έχει ζήσει και γνωρίζει τα γεγονότα της εποχής εκείνης!
Όσο για το συγκεκριμένο καθίκι σεξομανή, υπάνθρωπο με μυαλά γεμάτα κοπριά, γαμπράκια, να ξέρει ότι στην τσέπη μου πάντα έχω δίκοπο κλαδευτήρι και ξέρω πολύ καλά την τέχνη να τον ευνουχίσω και στη θέση τους για να μήν του χαλάσω την ομορφιά και την καλαισθησία ,θα του τοποθετήσω δυο κρεμμύδια, να μην υπάρχει το κενό και όταν δακρύζει να βγάζει κρεμμυδόζουμο να βρομολογά  ο τόπος απ’ την μπόχα και την δυσωδία που εκπέμπουν τέτοια καθίκια και ξευτελισμένα αποβράσματα της κοινωνίας.
Ξέρετε τα παλιά χρόνια θυμάμαι στα ζωηρά άλογα και γαιδούρια για να ηρεμήσουν τους έκαναν ευνουχισμό και τους έβαζαν αλάτι, λές και τα πάστωναν .
Δυστυχώς η νομοθεσία μας είναι πολύ ελαστική γι’ αυτά τα εγκλήματα εις βάρος αθώων ψυχών ανήλικων παιδιών.
Πρέπει για παραδειγματισμό να καθιερωθεί ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ και τιμωρία με λιθοβολισμό.
Γι’ αυτό μπαμπάδες,μαμάδες ,γιαγιάδες και παππούδες ξυπνήστε και προστατέψτε τα ανήλικα παιδιά και εγγόνια σας ακόμη και από συγγενείς από παρέες σας,από γνωστούς σας, από ανθρώπους της εμπιστοσύνης σας.
Να παρακολουθείτε καθημερινά τα ανήλικα παιδιά ασχέτως γένους (θήλυ ή άρρεν).
Υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος από τα αρρωστημένα μυαλά των σεξουαλικά  πεινασμένων ανώμαλων παιδόφιλων και παιδεραστών ασχέτως αν οι ίδιοι έχουν γυκαίκα και ανήλικα παιδιά.
Δεν υπολογίζουν τα καθάρματα τίποτα μπρος στις ορέξεις τους.
Προσέξτε και τα ηλεκτρονικά μέσα και το διαδίκτυο γιατί είναι πολύ επικίνδυνα και εύκολα να παρασύρουν τα μικρά παιδιά.
Ευτυχώς τα ηλεκτρονικά ίχνη δεν σβήνουν ,δεν εξαφανίζονται.
Η κοινωνία μας δυστυχώς όπως δείχνουν και τα τελευταία γεγονότα που έρχονται στην δημοσιότητα δεν φτιάχνει, συνεχώς κατρακυλά στην ανηθικότητα και την ανωμαλία!
Χρειάζεται συνεχής επαγρύπνηση και παρακολούθηση!
Η Παναγιά και ο Χριστός να βάλουν το χέρι τους!
Καλημέρα με πολύ αγάπη και Αισιοδοξία!
Χίος 26 Ιανουαρίου 2021 
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.