Μπουλά Βασιλική και Νούρε Άντελα του Ωρίωνα ΑΠΟ Χίου κλήθηκαν στην Εθνική Ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Ευχάριστα νέα για την επιτραπέζια αντισφαίριση της Χίου.

Οι αθλήτριες Μπουλά Βασιλική και Νούρε Άντελα του Ωρίωνα ΑΠΟ Χίου, κλήθηκαν από την Εθνική Ομάδα και θα συμμετάσχουν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ενώ η Μπουλά θα συμμετάσχει και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην  Πολωνία.

Μετά το πέρας των εσωτερικών διοργανώσεων 2022-2023 και την έκδοση του πίνακα αξιολόγησης του Ιουνίου οριστικοποιήθηκαν όλοι οι αθλητές, που εντάσσονται στις εθνικές ομάδες επιτραπέζιας αντισφαίρισης μικρών ηλικιών για τους διεθνείς αγώνες του καλοκαιριού. Όπως κάθε χρόνο, η ομοσπονδία ανακοίνωσε τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων, η οποία βγαίνει μέσα από τρία κριτήρια: Τον γενικό πίνακα αξιολόγησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., συν την ειδική βαθμολογία του Πανελληνίου πρωταθλήματος της ηλικιακής κατηγορίας τους, συν την ειδική βαθμολογία του τελικού των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων. Οι διεθνείς μας έως 15 κι έως 19 ετών έχουν μπροστά τους το Βαλκανικό πρωτάθλημα της Ορεστιάδας (28/06-02/07) και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας (Γκλίβιτσε, 14-23/07).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.