Μόνο με τα κλειστά κέντρα θα σταματήσει η εισβολή!

Είναι πλέον καιρός να αντισταθούμε και να σταματήσει η χώρα μας να είναι Ξέφραγο Αμπέλι!
Ο Στρατηγός κ. Στεφανής πιστεύω ότι λόγω της εμπειρίας του γνωρίζει πολύ καλά να διοικήσει μια στρατιά ή ένα Σώμα Στρατού! Η απόφαση για κλειστά κέντρα με δομές και με διαχείριση με γνώμονα στρατιωτική πειθαρχία έτσι μόνο μπορεί να αντιμετωπιστεί η ανεξέλεγκτη κατάσταση της εισβολής από τούς λαθρομετανάστες . Δεν υπάρχουν πλέον πρόσφυγες πολέμου και κυρίως από την Συρία με οικογένειες και παιδιά και ένα μέρος αυτών είναι και οι κυνηγημένοι από τούς ισλαμιστές Χριστιανοί Ορθόδοξοι που είναι πολύ εύκολο να αφομοιωθούν με την πλειοψηφία των Ελλήνων Χριστιανών . Ο Ελληνικός πληθυσμός ποτέ δεν ήταν μαύρη μαυρίλα όπως είναι τώρα η μεγάλη εισροή των εισβολέων των Αφρικανικών χωρών και της Ανατολίας!
Δεν είναι δυνατόν ο πληθυσμός της Ελλάδας να αλλοιωθεί και να γίνουμε μιγάδες! Άλλωστε η χώρα μας ευρίσκεται στην εύκρατο ζώνη με το εξαίσιο κλίμα που μέχρι πρότινος υπήρχαν καθαρές τέσσερις εποχές ! Τώρα όλη αυτή η παγκοσμιοποίηση άλλαξε ακόμη και την φύση και τα φυσικά φαινόμενα καί έχουν έρθει τα πάνω κάτω ακόμη και η φυσιογνωμία του ανθρώπινου σώματος! Δεν γνωρίζουμε πλέον ποιός είναι ποιός. Πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν τα κλειστά κέντρα με στρατιωτικούς κανόνες πρώτον για να αποτραπεί η μεγάλη εισβολή από τους λαθρομετανάστες και δεύτερον να σταματήσουν τα χωριά και οι πόλεις να κατακλύζονται από την μαυρίλα που μας πλάκωσε και μας δημιουργεί τεράστια προβλήματα με τους παραβατικούς και εγκληματίες που κυκλοφορούν ανενόχλητοι και ανεξέλεγκτοι σαν κατακτητές με τα δικαιώματα που τους έχουν χορηγήσει οι διεθνείς οργανισμοί που δυστυχώς είναι όμως έξω από τον χορό και παίζουν ταμπούρλο στις δικές μας πλάτες. Εάν δεν κλειστούν όλοι αυτοί οι παράνομοι αλλοδαποί κινδυνεύει ακόμη και η φύση και η φυσιογνωμία της Ελληνικής λευκής φυλής ! Και σταματήστε όλοι οι Αριστερόστροφοι κουλτουριάρηδες να μας το παίζετε αλτρουιστές επειδή πολλοί από εσάς έχετε συμφέροντα επαγγελματικά και οικονομικά οφέλη . Ο κόμπος έφτασε στο Κτένι ! Καλημέρα και χρόνια Πολλά με την παράκληση η εορτάζουσα Παναγία να βάλει το χέρι της για την προστασία του Χριστιανισμού!
Χίος 21 Νοεμβρίου 2019
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.