Νέα Δημοκρατία & Νότης Μηταράκης έβαλαν τα γυαλιά στο ΣΥΡΙΖΑ & τον Ανδρέα Μιχαηλίδη στο μεταναστευτικό ζήτημα

 

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κυδώνης

 

Η λύση του μεταναστευτικού θα φέρει τη σφραγίδα Μηταράκη…

 

Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή τις τελευταίες εξελίξεις και τις δηλώσεις του Ανδρέα Μιχαηλίδη στο μεταναστευτικό και επειδή δεν θεωρώ ότι μπορεί κάποιος να υποτιμά την νοημοσύνη μου, θέλω να θυμίσω στον κύριο Μιχαηλίδη, ποιοι ευθύνονται για το στήσιμο και τη δημιουργία της ΒΙΑΛ στη Χίο.
Όσοι μας παρακολουθούν, όσοι ακούν τις εκπομπές μας και όσοι διαβάζουν τα άρθρα μας, γνωρίζουν ότι πιο αυστηρή κριτική στον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, δεν έχει γίνει από κανέναν άλλο δημοσιογράφο πέρα από εμένα, για το μεταναστευτικό.

Και επαναλαμβάνω δεν μπορώ να ανεχτώ από κανέναν να υποτιμά τη νοημοσύνη μου και ειδικά από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη. Και ερωτώ: Τώρα ο κύριος Μιχαηλίδης ανακάλυψε ότι υπάρχει πρόβλημα στο μεταναστευτικό; Όταν ήταν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν δημιουργήθηκε η ΒΙΑΛ;  Αυτοί δεν είχαν γεμίσει τις πόλεις και τα νησιά μας, τους δημοτικούς κήπους, τις αλάνες και τα κτίρια με ταλαίπωρους μετανάστες; Αυτοί δεν ήταν, που δεν βοήθησαν όταν ήταν στην εξουσία να μειώσουν τις ροές, ώστε να ελαφρύνουν τα νησιά μας από το φορτίο των ταλαίπωρων αυτών ανθρώπων; Επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ δεν έφτασε η ΒΙΑΛ να φιλοξενεί μέχρι και 8 – 10.000 μετανάστες; Τότε που ήταν ο ένας πάνω στον άλλον, σαν παστές σαρδέλες; Όλα αυτά δεν έγιναν τότε που ήταν βουλευτής του νησιού μας ο Ανδρέας Μιχαηλίδης; Τώρα όμως τα ξέχνα. Τότε δεν του έμενε χρόνος, διότι έκανε τακτικά ταξίδια στο εξωτερικό και αρκετές επισκέψεις στον Βαρθολομαίο.

Σήμερα που η Νέα Δημοκρατία και ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης δούλεψαν σκληρά και έριξαν το νούμερο των 8.000 μεταναστών κάτω από 1.000 άτομα στη ΒΙΑΛ, σταμάτησαν τις ροές σε μεγάλο βαθμό από τα απέναντι παραλία, κάνουν τεράστιες προσπάθειες να κλείσει τη ΒΙΑΛ, ο κ. Μιχαηλίδης προσπαθεί μέσω της στείρας πολιτικής του να περάσει μήνυμα στους Αιγαιοπελαγίτες και τους Χιώτες κάνοντας το άσπρο – μαύρο. Δεν είναι έτσι, Ανδρέα.

Την αδιαφορία και την ανικανότητα κάποιων δεν μπορούμε να τη φορτώσουμε στη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μηταράκη, οι οποίοι παλεύουν να απελευθερώσουν τα νησιά μας από το βαρύ φορτίο που μας φόρτωσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Σταματήστε λοιπόν όλοι εσείς οι σωτήρες του τόπου να παρακινείτε το λαό. Σκεφθείτε υπεύθυνα και σωστά, όπως έκαναν οι προκάτοχοί σας βουλευτές, Θανάσης Βαρίνος, Γιάννης Πίττας, Γιάννης Κοσμίδης, Αντώνης Κοτσακάς, Ελπίδα Τσουρή που σε τέτοια κρίσιμα ζητήματα κάθονταν σε ένα τραπέζι όλοι  μαζί και μέσω του διαλόγου έβρισκαν λύση στα προβλήματα. Αφήστε λοιπόν τις εντυπώσεις και συζητήστε όλοι μαζί με τη συμμετοχή των πολιτών για το μεταναστευτικό ζήτημα.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.