Νέα εποχή με Γιάννη Μαλαφή

Στο Ομήρειο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου, Γιάννη Μαλαφή, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των Συμβούλων Κοινοτήτων του Δήμου Χίου.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ.Μάρκος, ο Βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Βρουλής, οι Αντιπεριφερειάρχες Παντελής Μπουρνιάς, Νίκος Νύκτας, Λεωνίδας Αθηνάδης και Στέλιος Καμπούρης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Παντελής Μπουγδάνος , Χριστόφορος Κριμιζής και Γιώργος Αμπαζής και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, Παύλος Καλογεράκης. Μετά το πέρας της ορκωμοσίας του, ο νεοεκλεγέντας δήμαρχος έπειτα από τις ευχαριστίες στον λόγο του, έκανε αναφορά στην ανάπτυξη των έργων υποδομής της Χίου και των χωριών και έδωσε έμφαση στους νέους, τους ναυτικούς και τους ομογενείς.

Η νέα δημοτική αρχή έρχεται να αφήσει το δικό της στίγμα με το έργο της την επερχόμενη τετραετή θητεία. Διαπνέει ήδη ένας αέρας ανανέωσης και ελπίδας στο νησί, που σκοπό έχει να συντροφεύσει τον δήμαρχο κ. Γιάννη Μαλαφή. Ας ακολουθήσει τη δική του πορεία μακριά από συγχύσεις και μπερδέματα προηγούμενων ζητημάτων που προσπαθούν να του φορτωθούν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.