Νέο και αναβαθμισμένο το ΚΤΕΛ Χίου

 

Νέα τοποθεσία προβλέπεται πλέον σύμφωνα με την διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ Χίου, καθώς μεταβαίνει στην οδό Δημοκρατίας 12. Το ίδιο ισχύει και για το εκδοτήριο εισιτηρίων.  Κατά την νέα τοποθεσία ούσα ευρύχωρη, ο σταθμός θα μπορεί να προσφέρει 3 θέσεις για στάση των λεωφορείων (στην νούμερο 1 θα πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το Βόρειο τμήμα του νησιού, προς γειτονιές και προς Καρυές, στην γραμμή 2 θα γίνονται οι αφίξεις όλων των δρομολογίων, ενώ η γραμμή νούμερο 3 έχει τεθεί για τις αναχωρήσεις προς το νότιο τμήμα του νησιού και Καμπόχωρα.

Ακολουθούν παράλληλα οι τοποθετήσεις και η λειτουργία των έξυπνων στάσεων, κατά τις οποίες ηλεκτρονικοί σηματοδότες θα δίνουν πληροφορίες στους πολίτες με το αναγραφόμενο δρομολόγιο και την άφιξη του λεωφορείου στην ανάλογη στάση, την επακριβή ώρα. Οι πινακίδες θα βρίσκονται στον σταθμό αλλά και σε εξωτερικό χώρο, όπως και στις φοιτητικές εστίες. Για γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πολιτών, θα τεθεί σε λειτουργία το μηχάνημα του αυτόματου πωλητή για φόρτιση ή έκδοση εισιτηρίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.