Νέο ξεκίνημα για τις εκδόσεις «άλφα πι» με ένα νέο Βιβλιοπωλείο στην καρδιά της αγοράς της Χίου

Χίος 1η Νοεμβρίου 2022

”  Σαν σήμερα, πριν από 32 χρόνια, άνοιγαν για πρώτη φορά οι πόρτες του «άλφα πι» από τον Αντώνη Παληό, σε ένα μικρό γραφείο στην οδό Δαμαλά. Λίγο καιρό μετά αποφασίσαμε εμείς, τα δύο αδέλφια, να επεκτείνουμε το εγχείρημα του Αντώνη. Έτσι, δυο χρόνο αργότερα, το «άλφα πι» είχε ήδη καταφέρει να δημιουργήσει το δικό του τυπογραφείο. Η εταιρεία μας προσπάθησε δυναμικά όλα αυτά τα χρόνια να συνδέσει το νησί μας με τις εκδόσεις και την τυπογραφία και να μεταδώσει  στους Χιώτες την αγάπη μας για το φρεσκοτυπωμένο χαρτί, για την τέχνη της διαφήμισης, της γραφιστικής, των γραφικών τεχνών.

Έπειτα από σχεδόν 30 χρόνια στην οδό Ροδοκανάκη, το «άλφα πι», με τη φυσική του συνέχεια, την Αρετή Παληού, ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά τις νέες του πόρτες, σε ένα νέο Βιβλιοπωλείο, στην καρδιά της αγοράς της Χίου. Η εταιρεία μας ανανεωμένη, με νέους συνεργάτες, νέο λογότυπο, νέο χώρο και πολλή διάθεση, σας περιμένει εντός ολίγων ημερών στην καινούργια της Διεύθυνση, Μαγαζιωτίσσης 5.

 

Γιάννης Ν. Παληός”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.