Νήσος Χίος – Καταγγελίες για υπεράριθμους επιβάτες

Σχετικά με το ζήτημα που είδε το φως της δημοσιότητας λίγες ημέρες πριν, με το δρομολόγιο του πλοίου Νήσος Χίος, το οποίο μετά από επώνυμη τηλεφωνική καταγγελία στο Λιμεναρχείο Σύρου, αναφέρθηκε ότι μετέφερε υπεράριθμους επιβάτες.

Το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιά-Σύρο-Μύκονο-Εύδηλο (Ικαρία)-Καρλόβασι(Σάμο)-Βαθύ(Σάμο)-Χίο-Μυτιλήνη-Λήμνο-Καβάλα.
Διενεργήθηκε καταμέτρηση επιβατών από το προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Σύρου, παρουσία του Διοικητή της 6ης ΠΕΔΙΛΣ, Πλοίαρχου ΛΣ, Γκίζη Ιάκωβου και του Λιμενάρχη Σύρου Γιάννη Βαμβακούση.
Καλό θα ήταν να αποφεύγονται τέτοιου είδους καταγγελίες, οι οποίες επηρεάζουν αρνητικά, ταλαιπωρούν και καθυστερούν τους υπόλοιπους επιβάτες να φτάσουν στον  προορισμό τους.
Μετά την 30λεπτη καθυστέρηση στο λιμάνι της Σύρου, το πλοίο ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ συνέχισε κανονικά το ταξίδι του, με τους υπόλοιπους επιβάτες να δυσανασχετούν λόγω της καθυστέρησης.

Πλέον στα πλοία υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα, το οποίο ελέγχει και καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την υπεράριθμη εισβολή επιβατών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.