Να μην γίνει πλειστηριασμός από την Alpha Bank στην πρώτη και μοναδική κατοικία του Γιάννη Παληού!

Προς όλες και όλους Χιώτισσες και Χιώτες!

Εύχομαι Καλό Μήνα! Δεν είχα σκοπό να γράψω κάτι σχετικό με τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας του Γιάννη Παληού!
Διαβάζοντας όμως την επιστολή είδα την σκληρή, ψυχρή και αδυσώπητη συμπεριφορά της Τράπεζας ALPHA BANK προς τον συμπολίτη μας τυπογράφο Γιάννη Παληό που προσπαθεί εδώ και χρόνια μετά τον άδικο θάνατο του αδελφού του Αντώνη τον Σεπτέμβριο του 2013  που μία από τις αιτίες τού εμφράγματος που του έφερε το μοιραίο ήταν η άρνηση της Τράπεζας να του κάνει έναν βιώσιμο διακανονισμό για την εξόφληση του δανείου!
Κανονικά η οικογένεια έπρεπε να ζητήσει μεγάλη αποζημίωση για τον θάνατο του αδελφού του Αντώνη που με την εκβιαστική συμπεριφορά στην κυριολεξία και στην πραγματικότητα τον έσκασε από την στεναχώρια του γιατί είχε φιλότιμο και ηθικές αξίες! Όσοι γνωρίζουν καλά την υπόθεση της εποχής σας χαρακτηρίζουν ηθικούς εγκληματίες! Τώρα προσπαθείτε με βίαιο τρόπο και απαίσια συμπεριφορά να του βγάλετε το σπίτι του στο σφυρί! Δυστυχώς πίσω από την ανωνυμία η Διεύθυνση της εταιρείας της Τράπεζας Alpha Bank που δεν έχουν ούτε συναισθήματα ούτε φιλότιμο και πολλές φορές πατάνε επί πτωμάτων δεν δέχεται κανένα συμβιβασμό ή διευκόλυνση αποπληρωμής του δανείου με δόσεις όπως κάνει το Ελληνικό δημόσιο!
Άλλες τράπεζες λειτουργούν πολύ διαφορετικά και διευκολύνουν τους πελάτες τους με μακροχρόνιες δόσεις! Γι’ αυτό σκέφτηκα κάτι πρακτικό και χειροπιαστό! Έρχονται γιορτές πηγαίνετε ομαδικά στο τυπογραφείο και πληρώστε προκαταβολικά και παραγγείλετε Χριστουγεννιάτικες Κάρτες ή άλλες τυπογραφικές εργασίες ή δώστε μεγάλη προκαταβολή για την μελλοντική έκδοση κάποιου βιβλίου ή έκδοση ημερολογίου ώστε να συμπληρωθεί ένα Μεγάλο σεβαστό ποσό να δοθεί ως προκαταβολή στην τράπεζα και να γίνουν ρυθμίσεις μακροχρόνιες και να σωθεί το σπίτι του φίλου μας εάν το βλέπετε όλοι κατ αυτό τον τρόπο! Αντί να κάνετε ένα απλό κλικ ή να γράφετε λόγια συμπαράστασης ν; κάνετε το αυτονόητο! Όχι φυσικά με λόγια ! Αλλά με χειροπιαστά Έργα και πράξεις ! Εύχομαι να σκεφτείτε με συναίσθημα και αλληλεγγύη για να δείξουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε!
Χίος 2 Οκτωβρίου 2019
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.