Νεκρός Χιώτης ναυτικός στη Θεσσαλονίκη

 

Θρήνο προκάλεσε η είδηση ότι ο Α’ μηχανικός Δημήτρης Θωμάς, βρέθηκε πνιγμένος στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Θεσσαλονίκης. Ήδη στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (Π.Ε.Μ.Ε.Ν.), Θανάσης Ευαγγελάκης, καθώς και η οικογένειά του, που διέμενε μόνιμα στον Πειραιά.

Η ΠΕΜΕΝ με την ανακοίνωση της συντετριμμένη επιζητά τη διερεύνηση του θανάτου του αδικοχαμένου ναυτικού:

«Το Δ.Σ της ΠΕΜΕΝ εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια, στην οικογένεια και τους συγγενείς, για τον τραγικό θάνατο από πνιγμό, του συναδέλφου Α’ Μηχανικού, Θωμά Δημήτρη.

Ο συνάδελφος Δημήτρης ήταν ναυτολογημένος στο Ρ/Κ πλοίο «SUPPORTER» της ναυτιλιακής εταιρείας ECO VII N.E. και από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βρέθηκε η σωρός του, στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Θεσσαλονίκης, περίπου 1ν.μ. από τη μαρίνα Αρετσούς.

Ο συνάδελφος Δημήτρης είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ της ΠΕΜΕΝ και ήταν αγαπητός στους ναυτεργάτες.

Απαιτούμε από τις υπηρεσίες του υπουργείου Ναυτιλίας, την άμεση διερεύνηση της αιτίας του θανάτου του συναδέλφου Δημήτρη και την έγγραφη ενημέρωσή μας.»

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.