Νότης Μηταράκης: «Αυτοδύναμη ΝΔ για μια αυτοδύναμη Ελλάδα»

 

Δεν δικαιολογείται καμία χαλαρότητα από τους ψηφοφόρους της ΝΔ διαμήνυσε μέσω του ΑΝΤ1 Αιγαίου ο βουλευτής της ΝΔ Νότης Μηταράκης. Ο κ. Μηταράκης αφού ευχαρίστησε τους 14.400 Χιώτες ψηφοφόρους που τίμησαν με τη ψήφο τους της ΝΔ, υπογράμμισε ότι ο λαός της Ελλάδας στις 25 Ιουνίου ψηφίζει πλέον για μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση και για Πρωθυπουργό. «Όλοι οι Χιώτες υποψήφιοι είμαστε σε εγρήγορση. Στην πρώτη ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πειραιώς τόσο η Καλλιόπη Γιαννούλου όσο και ο Κώστας Τρομπούκης έδωσαν το παρών ενώ η Μαρκέλλα Τσάπη πάντοτε είναι κοντά και στηρίζει. Δεν επαναπαυόμαστε λεπτό. Θα κάνουμε πλήθος περιοδειών και ομιλιών όλοι μαζί. Και φυσικά θα πραγματοποιήσουμε και κεντρική ομιλία την Παρασκευή πριν τις εκλογές», ανέφερε ο κ. Μηταράκης, συμπληρώνοντας ότι η εγρήγορση των στελεχών και των υποψηφίων της ΝΔ είναι μεγαλύτερη από τις εκλογές του Μαΐου «Το αποτέλεσμα του Μαΐου ήταν εντυπωσιακό και το 46% που μας έδωσαν οι Χιώτες μας δημιούργησε μεγάλο αίσθημα ευθύνης. Είναι ευθύνη όχι μόνο να διατηρήσουμε το ποσοστό μας αλλά και να το αυξήσουμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ια Αριστερά που παραπαίει και ένα ΠΑΣΟΚ που έχει μένος κατά του Μητσοτάκη. Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι. Κάποιοι θα προσπαθήσουν στη Χίο να δημιουργήσουν αντίθετοι εικόνα. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Ο Ανδρουλάκης είναι ξεκάθαρος. Δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τη ΝΔ. το μήνυμα της 25ης Ιουνίου είναι μια αυτοδύναμη ΝΔ για μία αυτοδύναμη Ελλάδα».

Ο κ. Μηταράκης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το ποσοστό της ΝΔ στο νησί αλλά και ιδιαίτερα ευχαριστημένος και από το δικό του ποσοστό, που όπως είπε ήταν το μεγαλύτερο ποσοστό υποψηφίου από το 1974. «Ως ΝΔ είναι το μεγαλύτερο ποσοστό μας από το 1989. Ως υποψήφιος είναι το μεγαλύτερο ποσοστό από το 1974. Εντυπωσιακή εκλογική απόδοση για τη ΝΔ. Επίσης από τους τρεις υποψηφίους που πήρανε πάνω από 2000 οι τρεις προέρχονται από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. καταρρίπτοντας αυτό που λέγανε τα παπαγαλάκια ότι δήθεν η ΝΔ δεν έχει ισχυρό ψηφοδέλτιο».

Ταυτόχρονα ανέφερε ότι η ΝΔ είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί αύξηση μισθών και συντάξεων. « Η ελληνική οικονομία έχει πρωτογενή πλεονάσματα για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Έχουν έρθει επενδύσεις και θα έρθουν και άλλες, ο τουρισμός μας είναι σε απίστευτα επίπεδα.  Όλα αυτά μας δημιουργούν τη δυνατότητα να μπορούμε να στηρίζουμε την οικονομία. Λύσαμε το μεταναστευτικό. Στα εθνικά θέματα στηρίξαμε τους εξοπλισμούς των ενόπλων δυνάμεων. Φτιάξαμε μια πιο ισχυρή Ελλάδα με κύρος στο εξωτερικό. Στόχος μας την επόμενη τετραετία να αναβαθμίσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας με 10.000 νέες προσλήψεις».

Τέλος ο κ. Μηταράκης επισήμανε  ότι οι ψηφοφόροι της ΝΔ θα είναι παρόντες και σε αυτές τις εκλογές. « Ίσως υπάρξει αποχή από την πλευρά των ψηφοφόρων της αντιπολίτευσης. Δεν δικαιολογείται καμία χαλαρότητα. Όσον αφορά εμένα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό μου». Στο θέμα μια νέας υπουργοποίησής του ο Βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Μετανάστευσης, είπε ότι ο κύκλος του στο υπουργείο Μετανάστευσης έχει κλείσει αλλά είναι απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη η τοποθέτησή του ή μη εκ νέου στην Κυβέρνηση.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.