Νότης Μηταράκης ” Νοιώθω μεγάλη εμπιστοσύνη στο νοσοκομείο της Χίου

Την πλήρη ικανοποιήσή του για την εξέλιξη των έργων στο νοσοκομείο της Χίου εξέφρασε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης κατά την επίσκεψη στο Σκυλίτσειο μαζί με τον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιά και Νήσων κ. Χ. Ροϊλό.

 

Ο κ. Μηταράκης ανέφερε ότι πρωταρχική προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι η υγεία και είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που το έργο της νέα Παθολογικής και Ψυχιατρικής κλινικής ολοκληρώνεται επί θητεία ΝΔ. “Η υγεία των πολιτών αποτελεί πρωταρχική προτεραιότητα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η πρόσφατη παρουσία του υπουργού υγείας και της υφυπουργού και τώρα του προέδρου της ΔΥΠΕ δείχνει ότι η Κυβέρνηση ενδιαφέρεται να λύσει οποιαδήποτε θέματα προκύψουν στο Σκυλίτσειο”, σημείωσε προσθέτοντας ότι το  νοσοκομείο είναι ένας ζωντανός οργανισμός, που διαρκώς έχει ανάγκες από επενδύσεις, για νέα έργα, νέες προσλήψεις προσωπικού, νέες τεχνολογικές επενδύσεις.”Το έργο της νέας Παθολογικής και Ψυχιατρικής κλινικής το συζητάμε εδώ και 10 χρόνια. Όπως πολλά από τα έργα της γενιάς μας τελειώνουν σήμερα επί ΝΔ. Η νέα Παθολογική και Ψυχιατρική κλινική θα δοθεί προς χρήση. Τα τελευταία 3 χρόνια προσελήφθησαν 124 άνθρωποι στο νοσοκομείο. Νέες κλινικές δημιουργούνται, νέα μηχανήματα αγοράζονται. Μια διαρκής προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της δημόσιας υγείας.”.

Η Κυβέρνηση είναι παρούσα

Παράλληλα ο υπουργός Μετανάστευσης συνεχάρη το νοσοκομείο που κατάφερε να αντιμετωπίσει χωρίς προβλήματα την πανδημία.

“Το νοσοκομείο κατάφερε με απόλυτη επιτυχία δημιουργώντας και νέες κλίνες και νέες κλίνες ΜΕΘ να αντιμετωπίσει την πανδημία χωρίς προβλήματα για τους πολίτες της Χίου και με τη δομή καραντίνας κατάφερε να μην επηρεαστεί το νοσοκομείο από το μεταναστευτικό και τις όποιες ροές είχαμε το 2019-2023.Είναι δεδομένο ότι πάντοτε θα υπάρχουν νέες προκλήσεις. Αυτό δεν θα αλλάξει. Το σημαντικό είναι να είναι η κυβέρνηση πάντα παρούσα , να τις αντιμετωπίζει με συγκεκριμένα έργα.Και έργα γίνονται στη Χίο, έργα γίνονται στο Σκυλίτσειο νοιώθω μια μεγάλη εμπιστοσύνη για το νοσοκομείο της Χίου και οι Χιώτες αντιλαμβάνονται το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών  που απολαμβάνουν”, κατέληξε ο κ. Μηταράκης.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.