Νότης Μηταράκης : “Χαιρετίζω τη δημιουργία πειραματικού Δημοτικού και Νηπιαγωγείου”

 

Χαιρετίζει και στηρίζει με δήλωσή του  τη δημιουργία Πειραματικού δημοτικού και νηπιαγωγείου στη Χίο ο υπουργός Μετανάστευσης  Νότης Μηταράκης.

«Απαιτούμε το καλύτερο για τα παιδιά μας, το βέλτιστο επίπεδο εκπαίδευσης. Σε αυτό το πλαίσιο χαιρετίζω την δημιουργία πειραματικού Δημοτικού και Νηπιαγωγείου στη Χίο, μετά από πρόταση της αρμόδιας Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η πρόταση για την επιλογή των σχολείων έγινε με καθαρά εκπαιδευτικά κριτήρια και προφανώς σε τέτοια θέματα δεν επιτρέπονται παρεμβάσεις. Παρόλα αυτά, όπως είπα πρόσφατα σε συνάντηση μου με δασκάλους και γονείς θα συμβάλω σε όποιο διάλογο απαιτείται για να βρεθεί η καλύτερη λύση, με μοναδικό κριτήριο να πετύχουμε το καλύτερο για τους μαθητές της Χίου. Προφανώς τα στελέχη της αντιπολίτευσης που παραβρέθηκαν σήμερα στην διαμαρτυρία δεν έχουν καμία ουσιαστική και συγκεκριμένη πρόταση για το θέμα του Πειραματικού Σχολείου, ως συνήθως”.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.