Ν.Ο.ΧΙΟΥ: Πήρε το αίμα του πίσω – Εξασφάλισε την παραμονή του στην Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών

Την παραμονή του στην Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών για ακόμα μια χρονιά εξασφάλισε ο Ν.Ο.Χίου Astra Airlines. Η ομάδα μας με νίκη 6-4 επί του ΓΣ Περιστερίου έκανε το 3-1 στη σειρά των πλέι άουτ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ν.Ο.Χίου Astra Airlines να μπαίνει αποφασισμένος να τελειώσει τη σειρά καθώς προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο. Αρχικά άνοιξε το σκορ ο Ρουστάμοφ και εν συνέχεια ο Παππάς διεύρυνε το προβάδισμα και παρά το γεγονός ότι το Περιστέρι μείωσε με τον Φωκά η ομάδα μας ανέβασε εκ νέου τη διαφορά με τον Ντούλο. Στη δεύτερη περίοδο ο Τζελάτης με δύο τέρματα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού ο Γ.Σ. Περιστερίου προσπάθησε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του αλλά στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου ο Παππάς έκανε το 6-1 βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους. Παρόλα αυτά η ομάδα του Περιστερίου μείωσε με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται 4-6.

Ο Ν.Ο.Χίου Astra Airlines θα συνέχισει να αγωνίζεται εκεί που ανήκει, εκεί που αγωνίζεται εδώ και 40 χρόνια, τιμώντας την ιστορία του !!!

ΓΣ Περιστερίου – Ν.Ο.Χίου Astra Airlines 4-6 (1-3, 0-2, 2-1, 1-0)

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ., Γκαρντιγιάν, Σπούνερ, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας, Κλήμος 2, Φωκάς 1, Τσαγκάρης, Δαλμάρας, Τσιφτής

Ν.Ο.Χίου (Γιώργος Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ., Ρουστάμοφ 1, Τζελάτης 2, Παππάς Κ. 2, Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου, Μόκκας, Γκίλλας, Γαβαλάς Σπ., Ρούντα, Ντούλος 1, Καρακούρος Ι., Κόλλιας, Καρακούρος Μ.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.