Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στη Χίο της νέας σειράς “Φλόγα και Άνεμος”

Στο νησί μας  βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα  η Καριοφυλλιά Καραμπέτη και ο Άρης Λεμπεσόπουλος  για τα γυρίσματα της νέα σειράς της ΕΡΤ “Φλόγα και Άνεμος”.  Μαζί τους η  σκηνοθέτιδα της σειράς Ρέινα Εσκενάζυ, αλλά και η παραγωγοί, Παναγιώτης Αλεξόπουλος και Δημήτρης Ευαγγελόπουλος.

Την πρώτη τους ημέρα δε στο νησί, ως καλεσμένοι της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη  επισκέφτηκαν το γραφικό χωριό της Λαγκάδας  και γευμάτισαν μαζί με άλλους 30 δημοσιογράφους, προσκεκλημένους της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, οι οποίοι επισκεφτηκαν το νησί για να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις μνήμης για τα 200 χρόνια από τη σφαγή της Χίου αλλά και για να γνωρίσουν το νησί. . Οι δύο πρωταγωνιστές φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο και απήλαυσαν ένα υπέροχο γεύμα γεμάτο τοπικές λιχουδιές.

 

Λίγα λόγια για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Η νέα μίνι σειρά μυθοπλασίαςσε 12 επεισόδια από την ΕΡΤ φέρνει στο φως τις άγνωστες πτυχές μιας ερωτικής ιστορίας που κυριάρχησε στη θεατρική και πολιτική σκηνή της χώρας για περισσότερα από τριάντα χρόνια.

Αθήνα, 1968. Δικτατορία. Ο Γεώργιος Παπανδρέου (Άρης Λεμπεσόπουλος) νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η Κυβέλη (Καριοφυλλιά Καραμπέτη) τον επισκέπτεται καθημερινά στο νοσοκομείο. Ο Μιχάλης (Δημήτρης Καταλειφός) και η Φωτεινή (Θέμις Μπαζάκα) έρχονται στην πόλη για να εκτελέσουν μια μυστική αποστολή της καρδιάς, που θα τους συνδέσει με τις μυστικές υπηρεσίες, τον Φώντα (Αργύρης Πανταζάρας) και την γυναίκα του Όλγα (Λένα Παπαληγούρα).

Λάθη και πάθη μέσα στη δίνη της Ιστορίας και στο κέντρο δυο από τις σημαντικότερες οικογένειες στην ιστορία της χώρας.Πώς όμως γνώρισε ο ιδρυτής της μεγάλης πολιτικής δυναστείας την ηγερία του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου; Μέσα από το καλειδοσκόπιοσε παράλληλη δράση ακολουθούμε τους ήρωες, την Κυβέλη(Μαρία Παπαφωτίου) και τον Γεώργιο Παπανδρέου (Γιώργος Τριανταφυλλίδης)από τα πρώτα τους χρόνια ως τη γνωριμία, τον έρωτα, τον γάμο και τον χωρισμό τους το 1951

Η ιστορία τους μας ταξιδεύει στη Σμύρνη, το Παρίσι, το Βερολίνο και τη Χίο.

Με  πληροφορίες από το  gossip-tv.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.