Ξεκινά άμεσα η επισκευή του κτιρίου του Πρωτοδικείου Χίου

 

Υπεγράφη η σύμβαση για την επισκευή του κτιρίου του Πρωτοδικείου Χίου, με το συμβατικό αντικείμενο του έργου να ανέρχεται στο ποσό των 138.411,01 ευρώ. Η ανάδοχη εταιρία έχει προθεσμία 150 ημερολογιακών ημερών για να ολοκληρώσει τις άμεσες εργασίες επισκευής των όψεων και υγρομόνωσης στο Δώμα.

Επιπλέον, έχει ήδη εγκαταστήσει τον εξοπλισμό της η ανάδοχος εταιρεία που έχει αναλάβει την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου και λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες κατασκευής.

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, δήλωσε:

“Άλλο ένα σημαντικό έργο για το νησί μας ξεκινά. Εντός των επόμενων 5 μηνών, θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες επισκευής του κτιρίου Πρωτοδικείου Χίου και θα έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές που έχουν δημιουργηθεί με τα χρόνια. Ταυτόχρονα, προχωρά η κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου, έτσι ώστε ο νομικός κόσμος του νησιού μας να αποκτήσει σύντομα νέα στέγη. Η Χίος μας αλλάζει καθημερινά όψη!”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.