Ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής για το συνέδριο της ΝΔ

Η Δ.Ε.Ε.Π Χίου της Νέας Δημοκρατίας ενημερώνει τα μέλη της ότι όσα εξ αυτών επιθυμούν να συμμετέχουν στο προσεχές Συνέδριο ως παρατηρητές, να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π Χίου κ. Ελευθέριο Μπλάτζιο στο τηλ. 6972883866, ώστε να λάβουν σχετικές οδηγίες.

Το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας με σύνθημα «Δίπλα σε κάθε πολίτη»  θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Μαΐου στην Αθήνα (Metropolitan Expo – Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος»). Οι εργασίες του Συνεδρίου θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 6 Μαΐου και ώρα 19:00 με κεντρικό ομιλητή τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

όποιος επιθυμεί να συμμετέχει  στις εργασίες του Συνεδρίου, θα πρέπει να το δηλώσει  μέχρι την Τρίτη 3 Μαΐου και ώρα 19:00, ώστε να διαπιστευτεί  ως παρατηρητής στην ειδική φόρμα που θα βρεί στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

Δικαίωμα συμμετοχής ως παρατηρητές έχουν όλα τα μέλη που είναι ταμειακώς ενήμερα.

  • Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του Συνεδρίου θα πρέπει να εγγραφείτε μέλος της Νέας Δημοκρατίας εδώ ή να ανανεώσετε την κάρτας μέλους σας εδώ.
  • Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα κατά την εγγραφή ή την ανανέωσή σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Δείτε πότε λήγει η συνδρομή σας εδώ.

Όλες οι πληροφορίες για το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://synedrio.nd.gr/

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.