Ξεκινούν οι εργασίες αποχέτευσης στο δρόμο Καλλιμασιά – Καταρράκτης

Έπειτα από ενημέρωση που προέβη η ΔΕΥΑΧ, ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής των δικτύων αποχέτευσης στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή εξωτερικού δικτύου αποχέτευσης Καταρράκτη – Καλλιμασιάς»  από την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και για όσες μέρες χρειαστεί. Συγκεκριμένα, οι εργασίες θα γίνουν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Καλλιμασιάς – Καταρράκτη κάθετα επί του οδοστρώματος.

Για τις ανάγκες κατασκευής του έργου θα πραγματοποιηθεί εκσκαφή από τη δεξιά πλευρά προς την αριστερή πλευρά του δρόμου και τοποθέτηση αγωγού με κατεύθυνση προς Χίο, πιο συγκεκριμένα στη βόρεια είσοδο/έξοδο Καταρράκτη, Θέση Καραβάς και έναντι υφιστάμενου αντλιοστασίου Α/Σ όπου θα πραγματοποιηθεί τομή κάθετα του οδοστρώματος. Θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύμφωνα με τους όρους της άδειας τομής και με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην προκληθούν ζημιές καθώς υπάρχουν τεχνικά ομβρίων υδάτων στην περιοχή. Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε δυο φάσεις, ούτως ώστε να παραμένει σε κάθε φάση μια τουλάχιστον λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση ελεύθερη για την ασφαλή και ανεμπόδιστη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.