Ξυπνήστε άρχοντες του Βορείου Αιγαίου! Εδώ ο κόσμος χάνεται και το μαλλί χτενίζεται! – Άρθρο του Λ. Πυκνή

Βλέποντας τις τραγελαφικές κινήσεις με συνεδριάσεις και μελλοντικές κινητοποιήσεις άρχισα να σκέφτομαι και να αναρωτιέμαι ποιους ψήφισαν οι κάτοικοι της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου; Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκέπτεστε; Υποτίθεται ότι η πλειοψηφία ανήκει στην Κυβερνητική παράταξη! Με λύπη μου όμως παρατηρώ ότι όλοι σας έχετε χάσει τον μπούσουλα και δεν βλέπετε που πάτε! Κατευθύνεστε με πυξίδα το κόκκινο πανί όλων των αριστερόστροφων συνδικαλιστών που αντιδρούν γιατί έχουν συμφέροντα οικονομικά με τους λαθρομετανάστες το να είναι ελεύθεροι και να τους εκμεταλλεύονται με κάθε τρόπο.

Και πρώτα πρώτα έχετε κοιτάξει και ελέγξει τα άτομα που απασχολούνται μαζί με τις ΜΚΟ σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκουν; Για βγείτε μέσα στις τοπικές κοινωνίες να δείτε τι λένε για την συμπεριφορά σας; Μήπως ελέγχετε όλους όσους έρχονται κάθε φορά στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας; Πάντοτε είναι τα ίδια ακριβώς πρόσωπα που καθημερινά δημιουργούν προσκόμματα και κωλυσιεργία και με αντιπαράθεση στην κεντροδεξιά φιλελεύθερη παράταξη και κυβέρνηση. Ξέρετε μόνο με παράτες να σηκώνεται και να ανυψώνεται την Ελληνική Σημαία 150 τ.μ. με γερανούς για επίδειξη στα απέναντι παράλια όπως και στην Αλεξανδρούπολη!

Οι λαθρομετανάστες όπως και οι Τούρκοι δεν χαμπαριάζουν από το μέγεθος της σημαίας που το ευτελίζεται πάνω στους γερανούς. Η Ελληνική Σημαία κυματίζει ελεύθερα πάνω σε ιστούς και κοντάρια που κάποτε υπήρχε πάνω και ο Σταυρός! Και για να μην γράψω πολλά σας λέω Ξυπνήστε και κοιτάξτε κατάματα όλους τους πολίτες του Βορείου Αιγαίου που υποφέρουν από την αλόγιστη εισβολή και κατοχή του τόπου μας της γης μας των νησιών μας. Το μοναδικό ίσως μέτρο και αντικίνητρο για αποτροπή εισροής και εισβολής λαθρομεταναστών είναι τα κλειστά κέντρα κράτησης παράνομων αλλοδαπών! Όταν μάθουν ότι όταν έρθουν παράνομα στην χώρα μας θα κλειστούν σε περιορισμένους χώρους μέχρι να απελαθούν τότε δεν θα ρισκάρουν ούτε την ζωή τους μέσα στην θάλασσα ούτε τα δολάρια και τα Ευρώ που τους παίρνουν τα λαμόγια και οι έμποροι διακινητές!

Αυτά είχα να σας πω και να σας προειδοποιήσω να αφουγκραστείτε την πραγματική κοινή γνώμη και όχι τους Αριστερόστροφους κουλτουριάρηδες πολιτικάντηδες που προσπαθούν να καρπωθούν πολυποίκιλα οφέλη!

Καλό βράδυ !

Χίος 10 Ιανουαρίου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.