Οικονομική ενίσχυση για τους μελισσοκόμους που δραστηριοποιούνται στα νησιά του Αιγαίου Πελάγους

«Ανακοίνωση για μελισσοκόμους».

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & κτηνιατρικής της Π.Ε. Χίου ενημερώνει τους μελισσοκόμους που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Χίου ότι:

Στα πλαίσια του προγράμματος στήριξης των μικρών νησιών του Αιγαίου Πελάγους στον Τομέα της μελισσοκομίας για το έτος 2020 προβλέπεται ενίσχυση έως 12€ ανά κατεχόμενη παραγωγική κυψέλη. Δικαιούχοι είναι οι κάτοχοι θεωρημένου μελισσοκομικού βιβλιαρίου που έχουν έδρα στα μικρά νησιά του Αιγαίου Πελάγους και τα μελισσοσμήνη τους είναι μονίμως εγκατεστημένα σε αυτά, σύμφωνα με βεβαίωση τοπικού συλλογικού οργάνου του τομέα της μελισσοκομίας, παράγουν δε και εμπορεύονται τουλάχιστον 5 χιλιόγραμμα μέλι ανά κατεχόμενη κυψέλη.

Για την λήψη της ενίσχυσης οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα έως 20 Οκτωβρίου 2020, συμπληρώνοντας σχετικό υπόδειγμα συνοδευόμενο από τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά. Για το έτος 2020 οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Χίου στην οδό Κων/νου Μονομάχου 37. Λόγω των μέτρων για τον COVID-19 απαιτείται προγενέστερη τηλεφωνική επικοινωνία με την Υπηρεσία. Αρμόδιος υπάλληλος και για παροχή πληροφοριών Κων/νος Λιαδής τηλ: 2271353326.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.