Οινούσσες: Υπεγράφη η σύμβαση για τη μονάδα βιολογικού καθαρισμού

Ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ, υπέγραψε τη Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 τη σύμβαση για τη μονάδα βιολογικού καθαρισμού, προυπολογισμού 1,817 εκατ. ευρώ. Ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Γιώργος Δανιήλ, στη ραδιοφωνική εκπομπή “Καλημέρα με τον ΑΝΤ1” με τον Κωνσταντίνο Κυδώνη ανέφερε τα εξής:
«Έγινε ένα βήμα για ένα σημαντικό έργο στο νησί μας. Συνυπέγραψα με την διευθύντρια της Δ.Ο.Υ. Χίου κα Μαρία Μουτάφη ενώπιον του Συμβολαιογράφου Χίου κ. Παύλου Κων. Γανιάρη τη σύμβαση και προχωράμε επιτέλους ένα έργο πνοής για το νησί μας: τη μονάδα βιολογικού καθαρισμού προυπολογισμού 1,817 εκατ. ευρώ. Αρχίζει εντατική δουλειά για να φτάσουμε αισίως στο πέρας μιας δύσκολης διαδρομής, που θα επιλύσει ένα σοβαρό περιβαλλοντικό πρόβλημα.
Πρόκειται για ένα έργο μεγίστης σημασίας που έχει καθυστερήσει πολύ. Για αυτό το λόγο θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες άμεσα για να ξεκινήσουν οι εργασίες το καλοκαίρι και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.