Οι διαδικασίες αδειοδότησης θα «ξεκλειδώσουν» τη λειτουργία του Ανοικτού Θεάτρου Καρδαμύλων

Σε καλό κλίμα διεξήχθη η χθεσινή συνάντηση του αντιδημάρχου Πολιτισμού Γιώργου Πατεριμού με το τοπικό συμβούλιο Καρδαμύλων και τους  πολιτιστικούς φορείς  του χωριού. Ο κ. Πατεριμός διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του ότι θα προχωρήσει άμεσα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να αδειοδοτηθεί το ανοικτό θέατρο Καρδαμύλων. « Δεν μπορώ να δεσμευθώ με χρονοδιαγράμματα διότι δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μου η άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών αδειοδότησης. Δεσμεύομαι όμως ότι θα  μεριμνήσω με όλους τους τρόπους και τα μέσα ώστε αυτό το κόσμημα της Χίου και του Βορείου Αιγαίου να αδειοδοτηθεί. Η λύση που θα δοθεί πρέπει να είναι μόνιμη. Δεν αρκούν τα μπαλώματα», δήλωσε στη «Χιώτικη Διαφάνεια» ο αντιδήμαρχος προσθέτοντας ότι στο θέμα εμπλέκονται πολλές υπηρεσίες και για αυτό δεν είναι σε θέση να δώσει σαφές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της διαδικασίας « Το θέατρο κατασκευάστηκε πριν από 25 χρόνια. Τότε πολλά πράγματα δεν έγιναν όπως έπρεπε. Υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις και παραλείψεις, οι οποίες πρέπει να διορθωθούν. Πιστεύω ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει», κατέληξε ο κ. Πατεριμός.

Από την πλευρά του το τοπικό συμβούλιο επιβεβαίωσε το καλό κλίμα της συζήτησης και αναμένει την εκκίνηση  των διαδικασιών για την αδειοδότηση του ανοικτού θεάτρου Καρδαμύλων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.