Οι Σφουγγοκωλάριοι του καπετάν Παναγιώτη αμαυρώνουν την αίγλη του στην κοινωνία της Χίου

 

 

 

Όλοι οι Χιώτες αλλά και η διεθνής κοινότητα απανταχού γης και ειδικότερα στους Ναυτιλιακούς χώρους γνωρίζουν την επιχειρηματικότητα την δημιουργία και την ευαισθησία προς τον συνάνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο της Χίου του Μεγάλου  Ευπατρίδη και Ευεργέτη καπετάν Παναγιώτη ΤΣΑΚΟΥ.

Εδώ και αρκετά χρόνια τα ευαγή ιδρύματα ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο από το Σπίτι της Μαρίας και το Οικοτροφείο Καρδαμύλων, ακολουθεί το Παγκοσμίου φήμης Φαντασμαγορικό Κοινωφελές  Ίδρυμα  ” Μαρία Τσάκος ” Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης με τεράστιες επιτυχίες σε όλους τους τομείς του πολιτισμού των τεχνών και των γραμμάτων με πλήθος εκδηλώσεις στον υπαίθριο χώρο του μεγαλοπρεπούς νεοκλασικού κτιρίου που δεσπόζει στην οδό Μιχαήλ Λιβανού απέναντι από το άγαλμα του Μαύρου Καβαλάρη Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα στο ΝΟΧ.
Αλλά όπως όλα δείχνουν από ιδρύσεως του αλλάζουν συνεχώς οι διάφοροι παράγοντες διευθυντές και στελέχη με αποτέλεσμα ο κάθε νέος να σηκώνει την προσωπική του παντιέρα με παράξενες ιδέες και συμπεριφορές που δυστυχώς μόνο κακό κάνουν καί αμαυρώνουν το όνομα την αίγλη και την απήχηση πού φέρει το αμόλυντο όνομα του καπετάν Παναγιώτη ΤΣΑΚΟΥ.
Ακολουθεί το Ναυτικό Λύκειο ΤΕΕΝΣ πού το ίδρυσε για την μόρφωση και εκπαίδευση νέων αξιωματικών του Εμπορικού Ναυτικού με προσωπική του χρηματοδότηση ένα νέο πραγματικό κόσμημα ( Εκπαιδευτικό Ίδρυμα με όλο το τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό ) και εξειδικευμένο προσωπικό καθηγητές και καθηγήτριες κατόπιν επιλογής από στελέχη ανώτατου πανεπιστημίου για την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση των μαθητών.
Ακολουθεί το ξενοδοχείο ΞΈΝΙΑ και το τουριστικό λιμάνι στο Νοσοκομείο Χίου που ξεκίνησε σιγά σιγά λόγω εμποδίων αδειοδότησης..υπάρχουν στον Θόλο άλλες επενδύσεις όπως και σε διάφορα σημεία του κόσμου και της Ελλάδας!
Και το μεγάλο ερώτημα είναι μήπως έφθασε η ώρα ο καπετάν Παναγιώτης να ερευνήσει σε βάθος στους κόλπους των υπευθύνων Σφουγγοκωλάριων πού τον γλύφουν και τον προσκυνούν και κάνουν κουμάντο από διάφορες υπεύθυνες θέσεις μήπως αμαυρώνουν το όνομα του με όποιες συμπεριφορές του κάθε αρμόδιου.
Αυτά είναι πολλά από τα κουτσομπολιά στην κοινωνία της Χίου.
Έπεται συνέχεια για να προστατεύσουμε την φήμη και αίγλη του Ευεργέτη Καπετάν Παναγιώτη Τσάκου.
Με εκτίμηση
Κυδώνης Κων/νος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.