Οι Σχιζοφρενείς Δικτάτορες πυροδοτούν την Παγκόσμια Ειρήνη με εργαλειοποίηση αθώων!!!

———————————————————————————-
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΕΓΆΛΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Εδώ και μέρες βλέπουμε στην επικαιρότητα σε όλα τα παγκόσμια ΜΜΕ την τρέλα του παραλόγου,… ένα έργο που το είδαμε και το βιώσαμε πριν δύο χρόνια στον Έβρο με την εκμετάλλευση και την εργαλειοποίηση προσφύγων μεταναστών ή λαθρομετανάστες πού είναι στην πραγματικότητα!
Σήμερα απροκάλυπτα καθαρά και ολοφάνερα βλέπουμε όλους τούς σχιζοφρενείς Δικτάτορες για λόγους και αιτίες επικράτησης και επιβίωσης τους στα κράτη και στους λαούς που κυβερνούν με καταπίεση και κατάργηση όλων των δημοκρατικών ελευθεριών και της ανθρώπινης υπόστασης και αξιοπρέπειας!
Και ενώ οι λαοί τους πεινούν και λένε το ψωμί ψωμάκι αυτοί ονειρεύονται Ουρανούς με τ’ άστρα, να πάνε στο φεγγάρι και να επαναφέρουν την Οθωμανική αυτοκρατορία ,με γαλάζιες θάλασσες της καρδιάς τους!
Βλέπουμε τώρα την σύμπραξη και την μέθοδο της συμπαιγνίας όλων των σχιζοφρενών των τριών ηπείρων να εργαλειοποιούν αθώες και καταπιεσμένες ανθρώπινες ψυχές με μωρά και παιδιά, γυναίκες, νέους και γέρους πού αναζητούν καλύτερη ζωή και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης από τα ολοκληρωτικά καθεστώτα της Ασίας και της Αφρικής πού φοβούνται για την ζωή τους και ζούνε σε χώρες της παλαιολιθικής εποχής πού δεν έχει καμιά αξία η ανθρώπινη ζωή!
Και βλέπουμε ότι οι σχιζοφρενείς δεν είναι δυνατόν να καταλάβουν ότι οι πολιτισμένοι λαοί της Διεθνούς κοινότητας και ειδικότερα της Ευρώπης καταλαβαίνουν τα σχέδια και τις ενέργειές τους ….πώς είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι μετανάστες να βρεθούν στην Λευκορωσία με τα πόδια σε απόσταση χιλιάδων χιλιομέτρων μέσα από βουνά και ποτάμια και δύσβατες περιοχές; ….
Και φαίνεται ολοκάθαρα και μάλιστα αποδεικνύεται ότι πίσω από τις ροές των προσφύγων μεταναστών στα σύνορα της Πολωνίας και Λευκορωσίας είναι οργανωμένο σχέδιο για πίεση και εκβιασμό της Ευρώπης με την αερομεταφορά τους με αεροπορικές πτήσεις από Νοτιοασιατικές χώρες και ειδικότερα της Τουρκίας και τον Σουλτάνο και τους υπουργούς του να ωρύονται εναντίον της Ελλάδας μας.
Φαίνεται τώρα και επιτέλους καταλαβαίνουν οι σύμμαχοι μας της βόρειας Ευρώπης το τι περάσαμε και το τι τραβήξαμε από το 2015 όλοι οι Έλληνες και προπαντός τα νησιά μας!
Τώρα πού έχουν τα παλούκια στα κωλομέρια τους θα καταλάβουν πόσα απίδια βάζει ο σάκος.
Από τις φωτογραφίες και τις φάτσες τους καταλαβαίνει και ο ποιο άσχετος την τρέλα και την σχιζοφρένεια πού αποτυπώνεται στα πρόσωπα όλων αυτών που εργαλειοποιούν γυναικόπαιδα και ταλαίπωρους ανθρώπους για να καρπωθούν και να αποκτήσουν δύναμη για να επιβιώνουν και να διατηρούν την θέση τους ως Δικτάτορες πουλώντας τρέλα και φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες!
Γιαυτό ακριβώς το λόγο ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΕΓΆΛΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ της υφηλίου και πάρτε άμεσα μέτρα και βάλτε όλους αυτούς στην θέση τους για την Ειρήνη και την ασφάλεια των κατοίκων όλου του πλανήτη μας!
Και φυσικά ΌΧΙ μόνο με λόγια αλλά με έργα!
Καλό ξημέρωμα Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης!
Χίος 12 Νοεμβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.