Οι Τουρκοφάγοι του Κώστα Μαρδά!


Επειδή καθημερινά βλέπω και διαβάζω τα πάντα και ειδικότερα όσα έχουν σχέση με την Εθνική Άμυνα της Ελλάδας απαντώ σ’αυτά που είπε στο Open και γράφει η Αλήθεια στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ο Κώστας Μαρδάς !
Τυγχάνει η πατρίδα να με τίμησε και με έκανε Έφεδρο Αξιωματικό και σήμερα εδώ και 33 χρόνια φέρω το βαθμό του Έφεδρου Ταγματάρχη Πεζικού !
Έχω φάει με το κουτάλι από την επιστράτευση του 1974 και όλες που κατά καιρούς επακολούθησαν
με όλα τα επεισόδια και παρατράγουδα της Τουρκίας !
Ποτέ μου δεν πτοήθηκα από τις απειλές και γενικώς τους εκβιασμούς και τις προκλητικές ενέργειες του Σουλτάνου ο οποίος φοβάται και την σκιά του !
Οι τσαμπουκάδες και τα νταηλίκια τα κάνει εκεί που τον παίρνει και σε κυβερνήσεις που δεν έχουν την ευχέρεια και το διπλωματικό επίπεδο να ανταπεξέλθουν στην διεθνή κοινότητα και πάνε σαν κότες και κλωσσούν τα αυγά τους !
Επειδή στην Χίο είμαστε μικρή κοινωνία και γνωρίζουμε το τί πολιτικό καπνό φουμάρει ο καθένας μας και από την επαγγελματική δραστηριότητα και σταδιοδρομία σε Αριστερόστροφα ΜΜΕ γνωρίζω πολύ καλά τις απόψεις σου και ειδικότερα έναντι των Κυβερνήσεων της δεξιάς και όσα αναφέρονται στα άρθρα και τα βιβλία σου …στην σημερινή συγκυρία και με την τρέλα του γείτονα μην προσπαθείς να μας πείσεις για τις προσωπικές απόψεις σου και όσα γράφεις για τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις γιατί δυστυχώς τα λες από την σκοπιά που σε συμφέρει ή ίσως προβληθείγια να πουληθεί και για να πουληθεί κανένα από τα βιβλία σου και ειδικότερα τα Προϊμια Πολέμου !
Διαφωνώ κάθετα μαζί σου καθώς και με τις Αριστερόστροφες ιδέες και απόψεις σου και δεν με νοιάζει εάν με χαρακτηρίζουν καυστικό και Τουρκοφάγο .. τιμή μου και καμάρι μου !
Όσο για τις συμφωνίες της ΑΟΖ όλοι οι προβεβλημένοι δημοσιογράφοι των Αθηνών επί τόσα χρόνια λέτε γιατί η οποιαδήποτε κυβέρνηση δεν έχει την τόλμη και το θάρρος να κάνει τόσο επέκταση στα δώδεκα μίλια και να καθορίσει την ΑΟΖ .
Και βλέπω και ακούω σχόλια ότι η προηγούμενη κυβέρνηση για την συμφωνία με την Αίγυπτο θα πει αύριο στην ψηφοφορία του κοινοβουλίου ” Παρών ” κι’ αξούριστος λέω εγώ !
Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία υπευθυνότητα, σοβαρότητα και προ παντός Φιλότιμο !
Για φαντάσου αγαπητέ συμπατριώτη να είχαμε στην σημερινή συγκυρία στα ινία της χώρας την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ;
Θα τρώγαμε σφαλιάρες από τον Σουλτάνο και θα υποχρεωνόμαστε σε διαπραγματεύσεις όπως θέλουν οι άσπονδοι φίλοι μας Γερμανοί και Βρετανοί που έχουν τεράστια συμφέροντα στην Τουρκία !

Όσο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που γράφεις όχι μόνο είναι ισάξιος του πατέρα του αλλά πιστεύω ότι έχει πολλά πλεονεκτήματα περισσότερα λόγω εμπειρίας και γνώσης αλλά και των ξένων γλωσσών που χειρίζεται άψογα και μιλάει όπως την μητρική γλώσσα !
Δεν μπορεί κανένας δημοσιογράφος να γνωρίζει περισσότερα από το 20 % που συμβαίνουν στο παρασκήνιο της διπλωματικής σκακιέρας!
Αυτές είναι οι δικές μου απόψεις και εμπειρίες που απέκτησα και αποκόμισα στα 73 χρόνια που ζω και εργάζομαι στην Ακριτική Χίο ενώ πολλοί άλλοι όπως και εσύ έρχεστε μόνο για διακοπές !
Καλό απόγευμα χωρίς καμία απολύτως εμπάθεια για κανέναν!
Άλλωστε ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις και πεποιθήσεις !

Χίος 25 Αυγούστου 2020
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.