Οι χθεσινές επισκέψεις του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδη Στεφάνη στη Λέσβο

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, χθες Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, συνέχισε την περιοδεία του στο Βόρειο Αιγαίο με την παρουσία του στη Λέσβο, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ».

Ξεκινώντας από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αγιάσο, συμμετείχε στη θεία λειτουργία της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού. Εν συνεχεία είχε την ευκαιρία να περπατήσει και να συνομιλήσει με τους συγχωριανούς του και επισκέπτες του χωριού σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

Το προσωπικό του Αναγνωστηρίου τον υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του, όπου επικοινώνησαν τα ζητήματα που τους απασχολούν. Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον χώρο της ΑΜΚΕ “Visit Agiasos Community”, ενός συλλόγου που ειδικεύεται σε θέματα προβολής και εξωστρέφειας του οικισμού, δηλώνοντας: «Η παραπάνω πρωτοβουλία της ΑΜΚΕ αποτελεί μια πρότυπη δράση που καλό θα ήταν να υιοθετηθεί από κάθε Κοινότητα».

Ακολούθησαν επισκέψεις σε χώρους υγείας και περίθαλψης, όπως είναι το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αγιάσου και το Ίδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας Αγιάσου «Η Θεομήτωρ», όπου συνομίλησε με το προσωπικό για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τους συνεχάρη τόσο για το έργο τους, όσο και για το επίπεδο στο οποίο διατηρούν τη λειτουργικότητα των χώρων τους.

Συνέχισε την περιοδεία του στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού και επισκέφτηκε τα χωριά Άργενος, Λεπέτυμνος και τον παραδοσιακό οικισμό του Μολύβου, καταγράφοντας τις ανησυχίες τους και τα αιτήματά τους.

Τέλος συναντήθηκε με ανθρώπους του τουρισμού, με τους οποίους συζήτησε την παρούσα κατάσταση και τους τρόπους αναβάθμισης του τουρισμού στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.