ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11.30 ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

 

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αιρετών και Κατοίκων της Χίου καλεί σε μαζική συμμετοχή στην ανθρωποαλυσίδα διαμαρτυρίας που διοργανώνουμε  το Σάββατο στο πεζοδρόμιο που περιβάλλει το  Λιμάνι της Χίου  στις 11.30 το μεσημέρι !

Καλούμε όλες τις Εργατικές και Επαγγελματικές  Κοινότητες  και όλους τους Δημόσιους και Ιδιωτικούς φορείς καθώς και τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους και τις Τοπικές Κοινότητες όλης της Χίου να συνδράμουν με την παρουσία τους και  αυτή τη φορά αλλά και όποτε άλλοτε απαιτηθεί για να φωνάξουμε με μια ενιαία και αδιαίρετη φωνή : ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΘΟΛΟΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΙΑΛ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΣΥΓΧΡΟΝΑ GUANTANAMO ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ!

Πριν 14 μήνες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εργατική, ιατρική, επαγγελματική, και εκπαιδευτική κοινότητα καταφέραμε  να διώξουμε τις δυνάμεις καταστολής από τη Χίο και να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε αυτούς που επιχειρούν να  μετατρέψουν τα νησιά μας σε ανθρώπινες φυλακές ψυχών. Πρέπει και αυτή τη φορά  να δείξουμε τη δύναμη μας και την ενότητα μας πριν καν τολμήσουν να σκεφτούν να κάνουν το ίδιο λάθος!

Υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα για τον covid -19.  Θα δημοσιεύσουμε  οδηγίες για τα υγειονομικά μέτρα και τους χώρους ανάπτυξης των συμμετεχόντων  από κάθε περιοχή, την Παρασκευή το βράδυ με σχετική μας ανάρτηση!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.