Ολοφάνερο ο ΣΥΡΙΖΑ … ο ΠΟΛΑΚΗΣ … και όλα τα Ακροαριστερόστροφα και Ακροδεξιόστροφα Κόμματα πίσω από τους Ανεμβολίαστους Υγειονομικούς!

——————————————————————-
Σήμερα απροκάλυπτα και ολοκάθαρα αποδεικνύεται ότι πίσω από όλους τούς Υγειονομικούς Ανεμβολίαστους πού δημιουργούν αναμπουμπούλα και αναταραχή σε πολλά Νοσοκομεία της χώρας κρύβονται οι 16 συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και όλων των ακροαριστερόστροφων και ακροδεξιόστροφων οργανωμένων ανεγκέφαλων και ξεροκέφαλων πού τους κατευθύνουν σαν τα πρόβατα σε σφαγή με το να αρνούνται να εμβολιαστούν για να είναι αρεστοί στα κομματικά τους εξαφτέρυγα!
Βλέπουμε Δυστυχώς στις φωτογραφίες στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο τον πρώην υφυπουργό Υγείας Παύλο Πολλάκη, την υπεύθυνη συντονίστρια του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή Δώρα Αυγέρη και την Ραλλία Χριστίδου και να έρχονται σε άμεση αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννακό και να παίρνει την ντουντούκα ο Πολάκης και να λέει πάλι ότι η Κυβέρνηση θέλει την αποδόμηση της Δημόσιας υγείας και ότι από το 1974 καμία Κυβέρνηση δεν έχει απολύσει Δημόσιο Υπάλληλο!
Από ότι φαίνεται ή ξεροκέφαλος είναι, ή δεν γνωρίζει την λέξη “ΑΝΑΣΤΟΛΗ” εργασίας, ή πού όπως αποδεικνύεται προκαλεί και σπέρνει μίσος και διχόνοια στους Υγειονομικούς της χώρας και στο κοινωνικό σύνολο των Ελλήνων.
Γιαυτό ο ΑΛΕΞΗΣ να μην κάνει την πάπια και από την μία να λέει ότι πρέπει να εμβολιαστούν οι Υγειονομικοί και από την άλλη οι βουλευτές του να είναι μπροστάρηδες στην πορεία των αντιεμβολιαστών και με την ντουντούκα να τους ξεσηκώνουν και να τους οδηγούν στον όλεθρο της υγείας τους και την αναμπουμπούλα στις οικογένειες τους!
Σταματήστε επί τέλους να παίζεται με τις ζωές μας και όλων αυτών των ξεροκέφαλων που έχουν παρασυρθεί από τους οργανωμένους πολιτικάντηδες της ακροδεξιόστροφης και ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας για κομματικά οφέλη!
Σας έχει πάρει μυρωδιά όλος ο Ελληνικός λαός ακόμη και οι φανατικοί οπαδοί σας και σας βρίζουν πατόκορφα πού μας στερείται τις ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ μας!
Αλλά μία παλιά παροιμία λέει ότι ” τον αράπη κι αν τον πλύνεις το σαπούνι σου χαλάς ” …τώρα ποιός είναι ο αράπης όποιος κατάλαβε κατάλαβε!
Καλό ξημέρωμα Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης γιατί όπως φαίνεται “στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα”!
Χίος, 2 Σεπτεμβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.