ΟΡΘΗ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ – ΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΒ

 

 

 

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ .

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του πρωθυπουργού περί “ανάπτυξης και ευημερίας για όλους”  και έξοδο από την οικονομική εποπτεία , καταρρέουν με τον πιο επίσημο τρόπο μπροστά στους νεκρούς που πεθαίνουν αβοήθητοι στο νησί,  γιατί το ΕΚΑΒ παραμένει υποστελεχωμένο , την ώρα που τα κυβερνητικά στελέχη Μηταράκης και Πλεύρης,  ερίζουν για το ποιος έχει την ευθύνη. 

Ας κοιταχτούν στον καθρέφτη και η κυβέρνηση της ΝΔ και οι προηγούμενες του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΠΑΣΟΚ, που απαξίωσαν και εμπορευματοποίησαν τη δημόσια υγεία κουτσουρεύοντας υποδομές και προσωπικό.

Είναι όλοι αυτοί που  ακολουθούν την  πολιτική που με σταθερότητα θυσιάζει τις ανάγκες των πολλών για την εξυπηρέτηση των λίγων, που έχουν ευαγγέλιο την πολιτική της ΕΕ , ότι οι δαπάνες για την υγεία , για την ανθρώπινη ζωή αποτελούν κόστος

Φτάνει πια! Δεν μπορεί να είμαστε θεατές σε προδιαγεγραμμένους θανάτους μέχρι να έρθει η  δική μας σειρά.

Η συνήθης αφωνία  για ευνόητους λόγους της δημοτικής  αρχής πρέπει να σταματήσει.

Το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις στην κατεύθυνση να σταματήσει πια αυτός ο εμπαιγμός της κυβέρνησης με το ΕΚΑΒ.

ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ!

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.