Σουλτάνε και Ακάρ αυτή ήταν η μεγάλη Ελληνική Επικράτεια η Γαλάζια Ελλάδα!

 

Απευθύνομαι σε όλους τους νοήμονες πολίτες της Τουρκίας που γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση αλλά και σε όλους τους αμόρφωτους λαούς της Ανατολίας να κοιτάξουν με μεγάλη προσοχή τα ονόματα των πόλεων και των χωριών στους Γαλάζιους χάρτες….ότι από αρχαιοτάτων χρόνων ήταν Ελληνική Επικράτεια με Ελληνικά Γράμματα που είναι χαραγμένα πάνω στις πέτρες και τα αρχαία κτίρια και μνημεία που η Τουρκία σήμερα τα εκμεταλλεύεται Τουριστικά και εισπράττει τεράστια έσοδα από τα εισιτήρια τών επισκεπτών!
Απευθύνομαι ειδικά στους ηγέτες της Τουρκίας Σουλτάνο Ερντογάν, τον υπουργό Άμυνας Ακάρ, τον Σοιλού, τον υπουργό Εξωτερικών Τσαβούσογλου και σ’ όλους τους εθνικιστές και ειδικότερα στην συγκυβέρνηση των γκρίζων λύκων και τον αρχηγό τους Μπακξελή ότι πριν την κατάρρευση του Βυζαντίου στις 29 Μαΐου 1453 όπως φαίνεται στους χάρτες παντού ήταν Έλληνες με Ελληνικά ονόματα με ήθη και έθιμα που ακόμη υπάρχουν στα κρυφά και φοβούνται να εκφραστούν και να μιλήσουν γιατί τότε θα βρεθούν μέσα στα μπουντρούμια…. οι πολλές άλλες ομάδες του πληθυσμού πού είναι συνονθύλευμα από διάφορες φυλές από την Μογγολία και όλες τις συνορεύουσες νοτιοασιατικές χώρες που ζουν στην παλαιολιθική εποχή είναι οι νεότουρκοι που απαρτίζεται το σημερινό Τουρκικό κράτος των προκλήσεων της αναμπουμπούλας, των εχθροπραξιών και της φασαρίας σε όλες τις χώρες της περιοχής που με βάσει το θρησκευτικό φρόνημα προσπαθεί ο Σουλτάνος να επιβιώσει και να κρατηθεί στην εξουσία με ψέματα και ψευτοτσαμπουκά και με την τρέλα του παραλόγου πού ευτυχώς τον πήρανε χαμπάρι όλα τα κράτη του κόσμου!
Γιαυτό Σταματήστε όλοι σας καθημερινά να βγαίνετε στα ΜΜΕ πού είναι μόνο τα δικά σας κρατικά και να επιτίθεστε στην Ελλάδα και να μας κατηγορείτε για επεκτατισμό….γιατί εάν αρχίσουμε και εμείς όλοι οι Έλληνες να ζητούμε τα Γαλάζια σύνορα μας και την Γαλάζια Ελλάδα…τότε θα δείτε ότι δεν υπάρχει Τουρκικό κράτος και Τουρκικά εδάφη!
Ήταν όλα Ελληνικά χώματα από αρχαιοτάτων χρόνων και αυτό φαίνεται και αποδεικνύεται γιατί είναι χαραγμένα με Ελληνικά Γράμματα πάνω σε όλες τις πέτρες και τα αρχαία κτίρια και μνημεία που προβάλλονται διεθνώς ως κληρονομιά της Τουρκίας ενώ είναι ο αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός!
Κάτσετε επομένως στ’ αυγά σας και αφήστε τους τσαμπουκάδες και φροντίστε να προσγειωθείτε με τους Διεθνείς κανόνες δικαίου!
Διαφορετικά δεν σας βλέπω καθόλου καλά και ότι γρήγορα θα βρεθούν οι μουστερήδες από τους ίδιους τους υπηκόους σας, ίσως και συνεργάτες σας που θα σας εκπαραθηρώσουν από τις καρέκλες της εξουσίας που κρατάτε με εξαναγκασμό και αυταρχισμό !
Δυστυχώς δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής τα έχετε κάνει μπάχαλο!
Καλημέρα Έλληνες απανταχού γης!
Χίος 24 Μαΐου 2021

Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.