Ο ΒΑΟΛ Πρωταθλητής Βορείου Αιγαίου

Αήττητος ολοκλήρωσε το “πρωτάθλημα Νεανίδων Βορείου Αιγαίου” ο ΒΑΟΛ Χίου κατακτώντας δίκαια το εισιτήριο για τον “τελικό” με τον ΑΝΔΡΟΓΕΑ Κρήτης για μια θέση στο final-8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων. Οι Χιώτισσες θα βρεθούν στο ΜΕΤΣ τη Μ. Δευτέρα και απέναντι στον πανίσχυρο πρωταθλητή “Νοτίου Αιγαίου” ΑΝΔΡΟΓΕΑ, θα διεκδικήσουν όσες πιθανότητες έχουν απέναντι στο απόλυτο φαβορί. Ο πρωταθλητής Χίου κατέβαλε τη σθεναρή αντίσταση του ΑΕΣ Ο ΑΘΛΕΩΝ Σάμου, και κάνοντας το 2 στα 2 έφυγε θριαμβευτής από τη Μυτιλήνη αφού προηγουμένως είχε νικήσει και την ομάδα ΑΙΟΛΟΣ της Λέσβου.

Τελική βαθμολογία για τις Νεανίδες:

ΒΑΟΛ Χίου 2-0 4

ΑΙΟΛΟΣ Μυτιλήνης 1-1 3

ΑΘΛΕΩΝ Σάμου 0-2 2

Μετά τα κορίτσια και οι έφηβοι του Βούρειου κατέκτησαν το άτυπο τίτλο του “Πρωταθλητή Βορείου Αιγαίου”. Οι νεαροί του Μανώλη Χατζηλάμπρου δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα απέναντι στους πρωταθλητές Σάμου και έφτασαν δίκαια στη νίκη στον τελευταίο τους αγώνα και τελικά στην 1η θέση του Ομίλου.

 

Η Τελική Βαθμολογία για τους Εφήβους

ΒΑΟΛ Χίου 4 2-0

ΜΥΤΙΛΗΝΗ SC 3 1-1

ΠΡΑΜΝΟΣ Ικαρίας 2 0-2.

Να ενημερώσουμε εδώ ότι με απόφαση της ΕΟΚ οι προγραμματισμένοι για το Σάββατο 8/4 “τελικοί” ΒΑΟΛ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ (εφήβων) και ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ – ΒΑΟΛ (νεανίδων) μεταφέρθηκαν για τη Μεγάλη Δευτέρα (10/4).

Οι νεανίδες και οι έφηβοι του ΒΑΟΛ θα διεκδικήσουν μια θέση στο final – 8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.