Ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κος Ανδρέας Λοβέρδος ξανά στην Χίο – ” Θα διπλασιάσουμε την δύναμή μας και θα βγάλουμε Βουλευτή στην Χίο στις επόμενες εκλογές”

Η κακοκαιρία «Αθηνά»  έφερε στην Χίο τον Βουλευτή του ΚΙΝΑΛ κο Ανδρέα Λοβέρδο το απόγευμα της  Πέμπτης  7 Οκτωβρίου 2021.

Πώς έγιναν τα πράγματα το εξήγησε ο ίδιος στους δημοσιογράφους.

Από το Καλοκαίρι, κατά την τότε επίσκεψή του στην Χίο, είχε υποσχεθεί ότι θα ξαναέρχονταν για την διεξαγωγή διευρυμένης Νομαρχιακής.

Την Πέμπτη το απόγευμα και ενώ ήταν προγραμματισμένη η επίσκεψή του στην Κέρκυρα, το αεροπλάνο που τον μετέφερε δεν κατάφερε να προσγειωθεί λόγω των κακών καιρικών συνθηκών εκεί.

Τότε αποφάσισε, αν υπήρχε διαθέσιμο αεροπλάνο, να έρθει στην Χίο, όπερ και εγένετο.

Ο κος Λοβέρδος δήλωσε πόσο επιθυμεί να γίνει Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, το οποίο αμέσως μετά την νίκη του θα ονομάσει ξανά ΠΑΣΟΚ, ενώ ο ίδιος θα είναι ένας ενωτικός Πρόεδρος.

Θεωρεί ότι το  ΠΑΣΟΚ θα γίνει ξανά κόμμα εξουσίας, αφού στις επόμενες εκλογές θα διπλασιάσει την δύναμή του και θα βγάλει βουλευτή στην Χίο.

«Το ΠΑΣΟΚ κρίθηκε στο παρελθόν και μάλιστα αυστηρά, αλλά τώρα πλέον δεν κρίνεται, αλλά συγκρίνεται και με την Ν.Δ. και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να προσφέρει πολλά στον τόπο- και θα το κάνει – σαν δύναμη ευθύνης και προόδου».

Για το Μεταναστευτικό είπε ότι συντάσσεται πλήρως με τις δηλώσεις του κου Καμίνη περί δημιουργίας μικρών δομών στα Νησιά, μόνο για υποδοχή και ταυτοποίηση και όχι για μόνιμες δομές που θα κρατούν τους αιτούντες άσυλο στην περιοχή μέχρι την τελική ολοκλήρωση του αιτήματός τους.

Δείτε όλες τις δηλώσεις στο παρακάτω βίντεο

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.