Ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης στις Οινούσσες

Ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Γιώργος Δανιήλ ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook:
«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχθήκαμε την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη, ο οποίος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο νησί μας, επιβεβαιώνοντας τα άμεσα αντανακλαστικά της Κυβέρνησης σε μια κρίσιμη περίοδο για την ακριτική μας περιοχή. Με τον φίλο Γεν. Γραμματέα είχαμε στο Δημαρχείο μακρά, χρήσιμη, εποικοδομητική, εφ’ όλης της ύλης συζήτηση και συνεργασία επί των προγραμμάτων και του σχεδιασμού της Δημοτικής μας Αρχής και επικυρώθηκε η στήριξη και η ενίσχυση των στόχων της νησιωτικής πολιτικής, που έχουμε θέσει ως τοπική αυτοδιοίκηση. Παράλληλα συζητήθηκαν οι προοπτικές και η στοχοθεσία ανάδειξης της ναυτικής εκπαίδευσης ως πυλώνα ανάπτυξης των νησιών μας.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις εντατικές ενέργειες του Υπουργείου για τον εξοπλισμό και τη στελέχωση της νεοιδρυθείσας Σχολής Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων Οινουσσών, όπου με ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι ο Υπουργός κ. Γιάννης Πλακιωτάκης τηρεί στο ακέραιο τις πολιτικές του δεσμεύσεις και υλοποιεί μέχρι κεραίας τον σχεδιασμό για την άρτια λειτουργία της Σχολής.
 
Ακολούθησε επίσκεψη του Γεν. Γραμματέα στον Λιμενικό Σταθμό και στην ΑΕΝ Οινουσσών, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής πλωτάρχης Δ. Κλουμάσης μαζί με τον Δ/ντη Σπουδών και το προσωπικό της Σχολής και έγινε διεξοδική ενημέρωση και συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα της Ακαδημίας (κτιριακό, εξοπλισμός κλπ).
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμότατα τον φίλο Γεν. Γραμματέα για την τιμητική του παρουσία, τις αναπτυξιακές του προτάσεις και τις καίριες κι αποτελεσματικές του παρεμβάσεις, που δρομολόγησαν λύσεις σε αρκετά θέματα του νησιού μας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.