Ο Γιώργος Αμέντας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

 

Την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Κώστα Τριαντάφυλλου για τον δήμο Χίου ανακοίνωσε ο Γιώργος Αμέντας

 

Αγαπητοί συνδημότες,

Φίλες και φίλοι,

Ύστερα από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, εργάστηκα από όποια θέση μου ζητήθηκε από τον συνδυασμό μου, την ΣυμμαXία Αξιών και τον επικεφαλής της Κώστα Τριαντάφυλλο, καταθέτοντας προτάσεις για την βελτίωση ή επίλυση προβλημάτων και την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας.

Ταυτόχρονα άσκησα εποικοδομητική αντιπολίτευση στην δημοτική αρχή αναδεικνύοντας την κακοδιοίκηση και τις παραλείψεις, όπου υπήρχαν, αλλά και στηρίζοντας τα αυτονόητα για το καλό του νησιού και των κατοίκων του. Προσπάθησα, έτσι, να τιμήσω με την στάση μου τόσο τους συνδημότες μας που με στήριξαν με την ψήφο τους όσο και τον συνδυασμό μου και τον επικεφαλής του που με πρότειναν και το δημοτικό συμβούλιο που υπερψήφισε την ένταξη μου στα νομικά πρόσωπα του δήμου Χίου στα οποία συμμετείχα είτε ως μέλος, τακτικό ή αναπληρωματικό, είτε ως αντιπρόεδρος.

Σήμερα συνεχίζω!

Συνεχίζω, μαζί με τον Κώστα Τριαντάφυλλο και την πολυπληθή και ανανεωμένη ομάδα της ΣυμμαΧίας Αξιών, τον αγώνα για την Χίο που μας αξίζει!

Συνεχίζω, την προσπάθεια για έναν δήμο που θα είναι για όλους τους Χιώτες και όχι για λίγους και ευνοημένους.

Συνεχίζω, για να έχει η Χίο μας τον δήμαρχο που της αξίζει και θα την εκπροσωπεί διεθνώς διεκδικώντας τα μέγιστα, φέρνοντας ένα νέο ύφος και ήθος στο δήμο.

Ανακοινώνω επίσημα σήμερα ότι θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Κώστα Τριαντάφυλλου και καλώ όλους τους συνδημότες μας να έρθουν κοντά στο συνδυασμό μας και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια αναδεικνύοντας την Συμμαχία Αξιών νέα δημοτική αρχή του τόπου!

Ιδιαίτερη πρόσκληση απευθύνω στους νέους του νησιού μας έτσι ώστε να εργαστούμε από κοινού για τη Χίο που οραματιζόμαστε. Σας ενθαρρύνω να συμμετέχετε και εσείς στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Είμαι εδώ για να σας ακούσω και να προωθήσω τις απόψεις και τις ανησυχίες σας.

Μαζί θα επιδιώξουμε την ανάπτυξη προγραμμάτων και δραστηριοτήτων που θα βοηθήσουν τους νέους να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Επιπλέον, θα εργαστούμε για τη βελτίωση των υπηρεσιών και των υποδομών που επηρεάζουν ειδικά τους νέους, την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, των πάρκων και των χώρων αναψυχής, προσφέροντας ένα υγιές και ενεργό περιβάλλον για όλους μας.

Αγαπητοί συνδημότες, η φωνή σας έχει σημασία και μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις που παίρνονται για την γειτονία, το χωριό, την πόλη μας. Σας καλώ να με υποστηρίξετε στην υποψηφιότητά μου και να συμμετέχετε ενεργά στις δράσεις και τις συζητήσεις που θα λάβουν χώρα κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και μετά από αυτή.

Έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε ερώτηση ή ανησυχία στο gamentas@hotmail.com καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτω. Μαζί μπορούμε να φέρουμε αλλαγή και να δημιουργήσουμε μια καλύτερη καθημερινότητα για όλους μας.

Θα είμαι πάντα ανοιχτός στις ανάγκες και τις απόψεις των κατοίκων μας. Θα προωθήσω τη συμμετοχή της κοινότητας στη λήψη αποφάσεων και θα εργαστώ για τη δημιουργία ενός ανοιχτού και διαφανούς δημοτικού συμβουλίου.

Πάρτε την τύχη της γειτονιάς σας και του χωριού σας στα χέρια σας. Ζητήστε, προτείνετε, απαιτήστε από τη νέα δημοτική αρχή μια καλύτερη καθημερινότητα, μια καλύτερη ζωή για μας και τα παιδιά μας.

Συμμετέχω για τη Χίο που ονειρεύομαι!

Συμμετέχω χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις!

Συμμετέχω γιατί έτσι μόνο μπορώ να ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει!

Δώστε μου τη δυνατότητα να γίνω η δική σας φωνή.

 

Γεώργιος Ισιδώρου Αμέντας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.