Ο Γ. Παπαδόπουλος εξακολουθεί να έχει την απεριόριστη εμπιστοσύνη και αγάπη μου

 

 

Την εμπιστοσύνη και στήριξη του στο πρόσωπο του Γιώργου Παπαδόπουλου εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης μέσα από δηλώσεις στην εκπομπή  «ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ» σήμερα με το μεσημέρι. Ο κ. Μουτζούρης ανέφερε ότι ο κάθε πολίτης είναι ελεύθερος να εκφράζει την άποψη του αρκεί να σέβεται την έννομη τάξη, όπως χαρακτηριστικά είπε. Ακόμη ανέφερε ότι σέβεται τον κάθε νόμιμα εκλεγμένο αντιπρόσωπο του λαού και δη έναν υπουργό ακόμη και όταν έχει εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις με εκείνον.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μουτζούρης δήλωσε: «Κάθε Έλληνας πολίτης έχει από το  Σύνταγμα το δικαίωμα να δημοσιεύει όποτε θέλει, ότι  θέλει, αρκεί να σέβεται την έννομη τάξη. Κατά συνέπεια ο Συμπαραστάτης του Πολίτη ο κ. Παπαδόπουλος έχει σαν Έλληνας πολίτης αυτό το δικαίωμα. Στον κ. Παπαδόπουλο έτρεφα και τρέφω απεριόριστη εκτίμηση και αγάπη. Για αυτό και τον πρότεινα ως Συμπαραστάτη του Πολίτη λαμβάνοντας υπόψη τις κοινωνικές και θρησκευτικές του ευαισθησίες.  Το Περιφερειακό Συμβούλιο επιβράβευσε την πρότασή μου επιλέγοντας τον  με συντριπτική πλειοψηφία.  Ως Περιφερειάρχης έχω την  υποχρέωση να δηλώσω ότι σέβομαι απόλυτα τον κάθε νόμιμα εκλεγμένο αντιπρόσωπο του ελληνικού λαού. Και ειδικά έναν  υπουργό. Τον σέβομαι απόλυτα έστω και αν έχω εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις στο θέμα των δομών μεταναστών  στη Χίο και τη Λέσβο», κατέληξε ο Περιφερειάρχης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.