Ο Δήμαρχος κ. Σταμάτης Κάρμαντζης εκφράζει από καρδιάς συγχαρητήρια προς τα Χιακά Σωματεία για τους 32ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 32οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου που έλαβαν χώρα στο νησί μας και φιλοξενήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Χίου, όπου το Νομικό Πρόσωπο υποδέχθηκε πάνω από 400 αθλητές και αθλήτριες από 42 σωματεία του Αιγαίου και 16 νησιά. Ιδιαίτερη ήταν η τιμή και η χαρά πέραν της φιλοξενίας των αγώνων και για τις υψηλές διακρίσεις και την ανάδειξη των τοπικών μας αθλητικών σωματείων αλλά και των αθλητών μας που ακόμα μία φορά ξεχώρισαν. Ο Δήμαρχος κ. Σταμάτης Κάρμαντζης εκφράζει από καρδιάς συγχαρητήρια προς τα Χιακά Σωματεία που κατέκτησαν την κορυφή. Ειδικότερα, θερμά είναι τα συγχαρητήρια για το Αθλητικό Σωματείο του Εφήβου που κατέκτησε την 1η θέση, τον Παγχιακό Γυμναστικό Σύλλογο που κατέλαβε τη 2η, αλλά και τα Σωματεία του ΦΟΒ και της Ολυμπιάδας που έφτασαν στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα. Επιπλέον, θερμά συγχαρητήρια απευθύνονται και προς όλους τους αθλητές και όλες τις αθλήτριες για τη συμμετοχή τους ανεξάρτητα από τη βαθμολογία που κατέκτησαν, καθώς επίσης και σε όσους συνέδραμαν για την επιτυχή διεξαγωγή των φετινών Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων στο νησί μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.