Ο Δήμαρχος Χίου συνάντησε τον Δήμαρχο Λευκωσίας

Την Κύπρο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Χίου, προσκεκλημένος του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου κου Κωνσταντίνου Χαμπιαούρη προκειμένου να συμμετάσχει στο 3ο Συνέδριο της Αρχαίας Κυπριακής Γραμματείας, σε μια θεματική με ιδιαίτερη αναφορά στον Όμηρο. Μετά την παρουσία του κου Υπουργού πέρυσι το καλοκαίρι στη Χίο, είναι μια ευκαιρία για την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων της Κύπρου με τη Χίο, με κέντρο αναφοράς τον Όμηρο.

Ο Δήμαρχος Χίου χθες συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Λευκωσίας, κ. Κωσταντίνος Γιωρκάτζης και σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει τα εξής:

“Πέρα από την τυπική επίσκεψη αλλά και την ουσιαστική συζήτηση για την πόλη, τις αστικές παρεμβάσεις, τα εγκαταλελειμμένα κτίσματα, τις δυνατότητες πολιτιστικών ανταλλαγών και τουριστικής προβολής, ο Δήμαρχος της Λευκωσίας Κωσταντίνος Γιωρκάτζης μου έδειξε από το δώμα του καινούριου Δημαρχείου την “όλη Λευκωσία”, πέρα από την πράσινη γραμμή. Αυτή που οι κάτοικοί της δεν ξεχνούν, αλλά περιμένουν και εργάζονται για να υπάρξει ξανά…”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.