Ο Δήμαρχος και η Δημοτική αρχή αλλάζουν την Χίο σε Νέα Χίο και αυτό δεν μπορείτε εσείς όλοι να το χωνέψετε με τίποτα

Δελτίο Τύπου Σύμπραξη Δημιουργίας

Ήρθε πάλι η σειρά του κ. Τριαντάφυλλου, στις βάρδιες που εναλλάσσονται των ανακοινώσεων μέχρι να παραλάβει άλλος πάλι με την σειρά του την σκυτάλη για τη συνέχιση του σίριαλ των παραμυθιών της γκαιμπελίστικης πράπαγανδας και της λάσπης του αυριανισμού.

Πάλι ψέματα, πάλι παραπληροφόρηση, πάλι διαστρέβλωση, πάλι προπαγάνδα, πάλι μηδενισμός εκ μέρους του κ. Τριαντάφυλλου και των συν αυτώ. Κατηγορούν τον Δήμαρχο εκείνοι που οδήγησαν την κυβέρνηση στο Θόλο αρνούμενοι πεισματικά την δημιουργία δομής στις Μπαμπακιές όπως είχε προταθεί υπεύθυνα από τη Δημοτική Αρχή -άλλωστε ως γνωστόν η φύλαξη των συνόρων μας και η διαχείριση του μεταναστευτικου ως Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και παγκόσμιου προβλήματος, το διαχειρίζεται αποκλειστικά η Ελληνική κυβέρνηση σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους εταίρους και όχι ο Δήμαρχος Χιου ή οι Δήμαρχοι των νησιών του Αιγαιου.

Αξίζει να θυμίσουμε εδώ και την διαχείριση της προηγούμενης κυβέρνησης και να γίνουν και συγκρίσεις. Και μάλιστα προεξάρχοντος του κ. Τριαντάφυλλου που ως βουλευτής ζητούσε σύμφωνα με την υπ. Αριθμ. 3969/23-10-2014 ερώτησή του τη δημιουργία δομής φιλοξενίας των παράτυπων μεταναστών στη Χίο.

Τώρα, έρχονται να ζητήσουν και τα ρέστα από τον Δήμαρχο που είναι ο μόνος που με υπευθυνότητα στέκεται στις πάγιες θέσεις του, χωρίς να έχει καμία ανάμειξη ούτε στην υπόδειξη του Θόλους αλλά ούτε και στην κατασκευή της δομής. Αντίθετα, έχει προχωρήσει σε όλες τις ενδεδειγμένες δικαστικές ενέργειες για την υπεράσπιση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στο Θόλος έναντι του Ελληνικού Δημοσίου.

Δυστυχώς, ακόμα μία φορά διαφαίνεται η προσπάθεια εξαπάτησης του Χιώτικου Λαού ανεύθυνα, με φθηνά επιχειρήματα και άφθονα ψέματα. Δυστυχώς, ακόμα μία φορά ο κ. Τριαντάφυλλος και οι πολιτικοί συνέταιροί του κοροϊδεύουν τον εαυτό τους ψάχνοντας τάχα από που ανατέλλει ο ήλιος. Όμως ο ήλιος ανατέλλει από την Ανατολή όσο και να προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι ανατέλλει από την Δύση. Δυστυχώς, κ. Τριαντάφυλλε (και Σία) οι λίγοι που ακόμα σας πιστεύουν σύντομα θα ξυπνήσουν από τον λήθαργο της παραπλάνησης σας και θα σας αφήσουν να βαδίσετε το γνωστό δρόμο της πολιτικής σας απομόνωσης.

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική αρχή αλλάζουν την Χίο σε Νέα Χίο και αυτό δεν μπορείτε εσείς όλοι να το χωνέψετε με τίποτα. Ο Χιώτικος Λαός όμως καταλαβαίνει ότι πλέον ο Δήμος μέσα από άοκνες προσπάθειες κυβερνάται σοβαρά, υπευθυνα και αποτελεσματικά, για το ασφαλές και ελπιδοφόρο μέλλον των πολιτών της Χίου και αυτό αρκεί….

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.