Ο εξευτελισμός της Διεθνούς κοινότητας και της UNESCO…

Πρέπει να ντρέπονται όλοι μαζί οι ιθύνοντες της Διεθνούς κοινότητας και της UNESCO αλλά περισσότερο οι μεγάλοι ηγέτες του κόσμου που με τις παλινωδίες τους για να μην θιγούν τα οικονομικά συμφέροντα τους ο Σουλτάνος τους χορεύει στο ταψί καρσιλαμά και τον χορό της κοιλιάς !

Αφού εδώ και πολλά χρόνια αλλά περισσότερο τα τελευταία βλέπουν όλοι μαζί ότι η συμπεριφορά του Σουλτάνου έναντι της διεθνούς κοινότητας είναι προκλητική και με εκβιασμούς κάθε είδους γίνεται ο ταραξίας της Μεσογείου και όχι μόνο για να πετύχει και να υλοποιήσει το μεγάλο του όνειρο την πάλε ποτέ Οθωμανική αυτοκρατορία όλοι οι μεγάλοι ηγέτες που ρυθμίζουν τις τύχες της υφηλίου σφυρίζουν αδιάφορα και κοιτάζουν να μην χαθούν τα μεγάλα συμφέροντα από τα 80 εκατομμύρια Τούρκων πολιτών.

Όλοι μαζί , άλλος πουλά, άλλος αγοράζει, άλλος είναι συμμέτοχος σε κοινές δράσεις και επιχειρήσεις και άλλος επιρρεάζεται πολιτικά από Τούρκους υπηκόους έχουν αφήσει τον Σουλτάνο να τους παίζει ταμπούρλο και να χορεύουν τσεφτετέλι και καρσιλαμά !

Τώρα όσο για την μετατροπή της Αγίας Σοφιάς και πάλι σε τζαμί ο μόνος και μοναδικός τρόπος να αντιδράσουν οι πολίτες του κόσμου είναι να μην ξαναπατήσει πλέον κανείς στην Αγία Σοφιά για να καταλάβει ο Σουλτάνος πόσα απίδια βάζει ο σάκκος όταν δεν θα υπάρχουν έσοδα από τα εισιτήρια εισόδου στο μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ !

Ο Σουλτάνος μόνο με το χρήμα και τον ΜΑΜΩΝΑ καταλαβαίνει !

Ας μιλήσουμε επιτέλους την γλώσσα της αλήθειας και να μην ξεχνάμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε…. γιατί έβλεπα και άκουγα τόσους μήνες και από Έλληνες αλλά και ξένους πολιτικούς αναλυτές και διεθνολόγους να λένε μπούρδες και αμπελοφιλοσοφίες και ίσως αυτά όλα ο Σουλτάνος πήρε και έπραξε και υλοποίησε για τον φόβο των Ιουδαίων .

Ο εκβιαστής θα είναι πάντα ο ίδιος ίσως και χειρότερα εάν καταλάβει ότι η διεθνής κοινότητα κατέβασε τα σώβρακα και τα βρακιά τους και υπέκυψαν στις ορέξεις και τις απαιτήσεις του !

Γι’αυτό χρειάζεται παγκόσμια αντίδραση και επαγρύπνηση !

Αυτά τα λίγα και εύχομαι η Αγία της Σοφίας να δώσει φώτιση και μυαλό στους ιθύνοντες του κόσμου !
Καλό βράδυ ! 
Χίος 10 Ιουλίου 2020
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.