Ο Ηγέτης και οι Αχαΐρευτοι της Αντιπολίτευσης

——————————————————————-
Πιστεύω ότι οι περισσότεροι Έλληνες χθες το βράδυ είδαμε και ακούσαμε τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, αλλά και τα παρατράγουδα με όλα τα επεισόδια απέξω και στους δρόμους της Θεσσαλονίκης!
Κάθε φορά βλέπουμε στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης ειδικότερα μετά το 1990 να δημιουργούνται ευτράπελα και μεγάλη αναμπουμπούλα από πολλές ομάδες της Ακροδεξιόστροφης και ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας τραμπούκους πού γίνονται ένα συνονθύλευμα με αναρχικούς και αντιεξουσιαστές πού εγώ τους ονομάζω με την λέξη που έχει πολλές επεξηγήσεις “Αχαΐρευτοι” και λέω πολλές επεξηγήσεις, όπως είναι το “Ανεπρόκοπος” ή το “Αργόσχολος” ή το “Παρασιτικός” ή το “Καφενόβιος ” κλπ πού στην κυριολεξία έχουν το ίδιο νόημα!
Η λέξη “Αχαΐρευτος” έχει την ρίζα του από την Τουρκική λέξη hayir (χαΐρι) και θα πει όλα τα παραπάνω παράγωγα και συνθετικά κοσμητικά επίθετα!
Δεν είχα σκοπό να γράψω τίποτα σχετικό για την ομιλία, τις εξαγγελίες και τα επεισόδια που προηγήθηκαν σε όλους τους γύρω δρόμους και πλατείες της Θεσσαλονίκης.
Αλλά μετά όλες τις κομματικές τοποθετήσεις της Αντιπολίτευσης που είδα και διάβασα πού αντί να παίρνουν το παράδειγμα του Μεγάλου Ηγέτη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που προσπαθεί με ήθος και ύφος με Φιλότιμο και ηθική και με κάθε τρόπο να συμφιλιώσει τον Ελληνικό λαό μας ….. Δυστυχώς για άλλη μία φορά όλοι αυτοί της αντιπολίτευσης σπέρνοντας μίσος και διχόνοια στους πολίτες της χώρας μας γίνονται οι κανίβαλοι με τις διχαστικές τους κορώνες, αναρτήσεις, τοποθετήσεις και εξαγγελίες από τα φερέφωνα παπαγαλάκια τους!
Είναι όλοι τους μια Αντιπολίτευση που με τον μανδύα του προοδευτισμού γυρίζει ολοταχώς πίσω στον μεσαίωνα της μούχλας και της μιζέριας και του διχασμού του Ελληνικού λαού!
Περάσαμε τα δύο τελευταία χρόνια δια πυρός και σιδήρου με την Πανδημία με τα ακραία καιρικά φαινόμενα,πλημμύρες και φωτιές πού οι φωτιές δεν ήταν τυχαίες αλλά ” εμπρησμοί”…συν τα καθημερινά προβλήματα που μας δημιουργεί ο κακός γείτονας μας με προκλήσεις και γενικά τις εχθρικές του επιδιώξεις και με τους λαθρομετανάστες και εν τούτοις η χώρα μας η Ελλάδα μας αντιστέκεται σε όλα και πάνω απ όλα οχυρώνεται αμυντικά από στεριά και θάλασσα πού “υπάρχουν τα θαλάσσια σύνορα” και προπαντός από τον αέρα με την ενίσχυση και την νέα αγορά μαχητικών αεροπλάνων πού πλέον είμαστε κυρίαρχοι των αιθέρων του Ελληνικού εναέριου χώρου και μας τρέμει ο ΑΚΑΡ και ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ γιαυτό καθημερινά ζητά την αποστρατικοποίηση των νησιών μας πού ευτυχώς είμαστε οχυρωμένοι σαν αστακός και όποιος θέλει ας τολμήσει να πλησιάσει ” φίδι κολοβό πού τον έφαγε”!
Και ενώ η διεθνής κοινότητα μας υπολογίζει ως Έθνος και κράτος δικαίου και σταθερότητας της περιοχής μας με την οικονομία μας να ανθεί παρά όλα τα πιο πάνω προβλήματα… και βλέπουμε από τις εξαγγελίες τού Πρωθυπουργού ότι γίνονται ελαφρύνσεις σε όλους τους τομείς της ζωής μας αρχής γενομένης από τους νέους αλλά και επιχειρήσεις και εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και το σπουδαιότερο την κατάργηση του φόρου της γονικής παροχής και δωρεάς έως 800 χιλιάδες Ευρώ που εγώ στην οικογένεια μου το 1994 το έχω πληρώσει χρυσάφι για να κάνω γονική παροχή στα παιδιά μας μιλάμε για εκατομμύρια φόρου σε δραχμές της εποχής.
Εν τούτοις όλοι οι καρεκλοκένταυροι του δημοσίου και οι συνδικαλιστές και όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΔΕΚΟ και ΤΡΑΠΕΖΏΝ κλπ πού τρέφονται και ζουν εις βάρος των εργαζόμενων πολιτών δηλαδή τα τσιμπούρια και οι κηφήνες πού απομυζούν τον ιδρώτα των εργαζόμενων και φορολογούμενων πολιτών να κατεβαίνουν με λάβαρα και ντουντούκες και να βάζουν φωτιές και να δημιουργούν αναμπουμπούλα μαζί με το τελευταίο φρούτο πού μας προέκυψε με τους αρνητές και αντιεμβολιαστές τραμπούκους ανεγκέφαλους και ξεροκέφαλους που παρασύρουν και γέροντες και γριούλες μαζί και ανεγκέφαλους της άγριας νεολαίας που δυστυχώς μέσα σε αυτούς υπάρχουν και οι εγκληματίες Υγειονομικοί που σπέρνουν τον όλεθρο στην κοινωνία μας!
Ενώ οι ιδιωτικοί υπάλληλοι πάντοτε είναι εκτός του παιχνιδιού, όλων αυτών των καρεκλοκένταυρων και παραμένουν απροστάτευτοι και ακάλυπτοι από όλους αυτούς τους κρατικοδίαιτους πού θέλουν πάντα να είναι οι ” συγκυβερνήτες ” και οι Νταβατζήδες στην Ελλάδα μας πρέπει να τους συμπαρασταθούμε και ειδικότερα ο Πρωθυπουργός της χώρας μας και επί τέλους να μπει τέλος στο ξέφραγο αμπέλι πού τόσα χρόνια ήταν και είναι ακόμη η χώρα μας από κάθε καρυδιάς καρύδι συντεχνίες και κηφήνες της παραεξουσίας με τους εκβιασμούς για την καλοπέραση τους!
Και μία παρένθεση από την συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πού είπε τα εξής:” Η Κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και όταν θα γίνουν οι επόμενες εκλογές ο Ελληνικός λαός θα μας δώσει την αυτοδυναμία και θα μας ξαναδείξει εμπιστοσύνη! Αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς επιθυμεί ο κύριος Τσίπρας, την μια ισχυρίζεται ότι πάμε για εκλογές και από την άλλη ποτέ δεν τις ζητάει. Ξέρω πάντως ότι οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα”!
Όπως επίσης με αυστηρότητα είπε: “Θα σπάσω και θα τσακίσω τα κυκλώματα των λαθροδιακινητών στα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου και να ξέρουν και αυτοί πού τους πληρώνουν….ότι και θα πληρώσουν χίλια ή δύο χιλιάδες δολάρια και δεν θα περάσουν ποτέ στην Ελλάδα και θα χάσουν τα λεφτά τους”!
Αυτό θέλουμε και όλοι οι Ακρίτες των νησιών του Αιγαίου πελάγους!
Μπράβο Μεγάλε Ηγέτη μας!
Επί τέλους Ξύπνησαν οι Κυβερνώντες και με τον Μεγάλο Ηγέτη μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη πιστεύω ότι θα δούμε άσπρες και καλύτερες μέρες χαράς και ευτυχίας για όλους τους πολίτες της χώρας μας!
Καλή Εβδομάδα σε όλους τους Έλληνες απανταχού γης!
Χίος 12 Σεπτεμβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.