Ο Κων/νος Βεζέρης πρωτοπορεί ξανά με την ECO CAR

Ο Κώστας Βεζέρης εκτός την επιχειρηματικότητα του στην  νυχτερινή διασκέδαση, μέσα απο τα καταστήματα AVENUE και Pura Vida, τώρα πρωτοπορεί και στον χώρο της ηλεκτρικής τετρακίνησης.

Τον Κώστα πολλοί τον γνωρίζετε από την νυχτερινή ζωή και την χαρά να ασχολείται με τα κοινά του νησιού μας, αφού είναι και ο πρόεδρος των καταστημάτων εστίασης.

Έχει μάθει να πρωτοπορεί με τις σκέψεις του στο χώρο της εστίασης  και τώρα είχε την φαεινή ιδέα να φέρει στη Χίο και να ασχοληθεί με την Ελληνική ηλεκτρική εταιρία οχημάτων ECO CAR  που θα προσφέρει στο Χιώτικο κοινό την φθηνότερη λύση μετακίνησης και μεταφοράς.

Γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου του και τις οικονομικές δυσκολίες όλων μας. Έτσι μας παρουσιάζει το όχημα, που από την πρίζα σούκο του σπιτιού σας μπορείτε να του φορτώσετε την μπαταρία και να μεταφερθείτε μόνο με 1 ευρώ και να διανύσετε απόσταση 100 έως και 120 χιλιόμετρα.

Παρόλο τις μικρές διαστάσεις του, ο εσωτερικός χώρος είναι άνετος για δύο άτομα. Ο ηλεκτρικός κινητήρας του είναι ισχύος 7.5kW και τροφοδοτείται από 6 μπαταρίες στα 72V. Το ECO-CAR έχει αυτονομία από 100 έως 120 χιλιόμετρα και μέγιστη ταχύτητα 80 χλμ/ώρα.

Tο ECO-CAR διαθέτει οθόνη αφής MP5 με τέλεια εφαρμογή στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Διαθέτει θύρα USB, SD card, Gps Navigation με πλήρως ελληνικό μενού και χάρτες και Bluetooth για ανοιχτή ακρόαση στο αυτοκίνητο. Επίσης διαθέτει μια ειδική κάμερα οπισθοπορείας για ασφάλεια στο παρκάρισμα.

Το Eco-Car έχει ήδη πάρει ευρωπαϊκή έγκριση καταλληλότητας και έχει ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στη χώρα μας.

Πολύ σύντομα θα τα βρείτε στην οδό Ροδοκανάκη πίσω από την καφετέρια AVENUE.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.