Ο Κώστας Τρομπούκης στον ΑΝΤ1 Αιγαίου

Συνέντευξη παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Αιγαίου ο Ιατρός – Ακτινοδιαγνώστης, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης και στέλεχος της ΝΔ, Κώστας Τρομπούκης. Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, δηλώνοντας το ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νησί μας.
“Με πολύ ενδιαφέρον και φιλότιμο αποφάσισα να ασχοληθώ και να ζητήσω -εφόσον το ανακοινώσει ο Πρόεδρος του Κόμματος- από τους συμπολίτες μου να τους εκπροσωπήσω στο Κοινοβούλιο, με ένα βασικό όραμα: Να κάνουμε τη Χίο “λιγότερο νησί”. Να φτάσουμε, δηλαδή, τη Χίο στα standards της ηπειρωτικής Ελλάδας και να τα ξεπεράσουμε. Να μειώσουμε την “απόσταση”, να συνδεθούμε ενεργειακά με την ηπειρωτική Ελλάδα, να δημιουργήσουμε υποδομές σύγχρονες για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών. Και όλα αυτά να υπηρετήσουν εν τέλει ένα αναπτυξιακό όραμα που συνοψίζεται στο ακρονήμιο Μ-Ν-Τ: Μαστίχα – Ναυτιλία – Τουρισμός» ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη στο δημοσιογράφο Κων/νο Κυδώνη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.