Ο Λαγός και η Χελώνα! Η 1300ρα μηχανή και η 50ρα Vespa! Η Ιδιωτική πρωτοβουλία και το Δημόσιο!

Η παροιμία λέει άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας!
Εγώ λέω άλλο η ιδιωτική πρωτοβουλία και η ελεύθερη οικονομία και άλλο ο Δημόσιος τομέας! Με αφορμή τα γεγονότα γύρω από το πάρκιν έναντι του Ελληνικού Κάστρου σάς ενημερώνω ότι μέσα σε δύο μέρες η επιχείρηση Φεγγουδάκη έχει ήδη το δικό της πάρκιν πίσω από το ξενοδοχείο Ελληνικό Κάστρο και είσοδο ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο στην νότια πλευρά!
Έγινε διάνοιξη με τσιμεντένιο δρόμο και ούτε γάτα ούτε ζημιά! Κύριοι Άρχοντες δεν σας έχει ανάγκη αφού δεν είστε άξιοι όλοι μαζί να συνεννοηθείτε και να πάρετε τις άμεσες πρωτοβουλίες να λύσετε ένα απλό θέμα αλλά βάλατε την ουρά στα σκέλια ! Σας τρομοκράτησε η κτηματική υπηρεσία του Δημοσίου ! Τρέχα γύρευε και Νικολό καρτέρι!
Ο Χιώτικος λαός σας ψήφισε για να παίρνετε άμεσες αποφάσεις και ενέργειες για την λύση των προβλημάτων κάθε είδους ! Αλλά δυστυχώς ενώ η ιδιωτική πρωτοβουλία τρέχει σαν λαγός ή σαν 1300ρα μηχανή εσείς πάτε σαν την χελώνα και σαν Vespa 50ρα! Δεν σας αδικώ γιατί οι αγκυλώσεις του δημοσιοϋπαλληλικού κατεστημένου σας δημιουργούν προσκόμματα και κωλυσιεργία! Αυτά ακριβώς είναι που πρέπει να ξεπεράσετε και την ατμομηχανή να την κάνετε πύραυλο ! Υπάρχουν στα εσωτερικά πεζοδρόμια στην λεωφόρο Σταύρου Λιβανού ή Λεωφόρος Ενώσεως ή Καρτάλη τα κενά τετράγωνα παρτέρια που ήταν οι φοίνικες που ξεράθηκαν τα μέτρησα είναι 25 και δημιουργούν προβλήματα στους πεζούς!
Από το δρόμο του ΞΕΝΊΑ μέχρι την βίλα του Μίχαλου! Κοιτάξτε και Φροντίστε τι θα κάνετε! Με χαρά είδα ότι έχετε σημάδια με μπλε χρώμα στα πεζοδρόμια από την βίλα Χανδρή μέχρι τον Αγιασμένο.. Μουτάφη για να γίνουν ράμπες για ΑΜΕΑ! Επίσης μετά από τά δημοσιεύματα στα ΜΜΕ για το Μαιευτήριο βάλατε περίφραξη για να μην θρηνήσουμε θύματα!
Εύχομαι να μην μείνουμε μόνο στην περίφραξη αλλά να γίνει και επισκευή! Σήμερα έστειλα ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και του ζητώ να επισπεύσει την κατάσταση με την κωλυσιεργία των δημοσίων υπηρεσιών για να μην περιμένουμε όλοι μας χρόνια για να λυθούν απλά θέματα! Αυτά για σήμερα για να δείτε την διαφορά τού ιδιωτικού τομέα και των καρεκλοκένταυρων του δημοσίου!  Εύχομαι όλες οι υπηρεσίες να παραδειγματιστούν από την υπηρεσία καθαριότητας που τρέχει με εκατό τουλάχιστον και η πόλη είναι καθαρή! Μπράβο στον Πάνο και τα παιδιά ! Καλό βράδυ!
Χίος, 17 Οκτωβρίου 2019
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.