Ο λαός ψήφισε Ελλάδα!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο χάρτης της Ελλάδας πήρε και πάλι το χρώμα του Ουρανού και της Θάλασσας γαλάζιο!

Ο υπερήφανος Ελληνικός λαός τόσα χρόνια κουράστηκε με τον διχασμό και την διχόνοια τον εξευτελισμό της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας την καταπίεση την εκμετάλλευση και τον εξαναγκασμό!!!

Να δέχεται μονίμως σφαλιάρες και καρπαζιές από ανθρώπους τυχοδιώκτες και που πιστεύουν ότι μπορούν για μία ακόμη φορά θα τους ταΐζουν κουτόχορτο με ψεύτικα λόγια με πολύ λάσπη σερβίροντας παραμύθια και ποτίζοντας τους με μίσος και διχόνοια για να στρογγυλό κάθονται στις πολυθρονάρες τους να καλοπερνούν και να σφυρίζουν αδιάφορα το πώς τα βγάζει πέρα στην καθημερινότητα τους με τα ψίχουλα που τους αφήνουν να τα βγάλουν πέρα να ταΐσουν και να θρέψουν τα παιδιά τα εγγόνια και όλη την οικογένεια τους!!!

Ο Έλληνας κουράστηκε με τα πολύχρωμα πετράδια και τις πράσινες τις κόκκινες τις θαλασσιές τις χάντρες που βάζουν διαχωριστικές γραμμές και υψώνουν τείχος και διαχωριστικές γραμμές στις ανθρώπινες σχέσεις!!! Κατάλαβε ότι δεν πάει άλλο η κατρακύλα και το μαλλιοκουβάριασμα στην κοινωνία με το ξεπεσμό των θεμελιωδών αρχών των θεσμών της ηθικής αξιοπρέπειας με τον φόβο τής προσωπικής ζωής τους και της οικογένειας τους,!!! Κουράστηκε καθημερινά να ζει με τον φόβο για τη ζωή του για την καταστροφή της περιουσίας του με το τσαλαπάτημα των ηθικών αξιών και το κουρέλιασμα και το κάψιμο του συμβόλου τού Έθνους της Ελληνικής Σημαίας!!!

Την απαξίωση των θεσμών τής Δικαιοσύνης και των Ένστολων με την ανοχή όλων των εγκληματιών και παράνομων συμμοριών και μπαχαλακιδων που επικρατούν καί διαφεντεύουν τον τόπο μας !!!

Πιστεύω ότι πράγματι ο Ελληνικός λαός βγήκε από τον λήθαργο που τόσα χρόνια κοιμόταν!

Εύχομαι να δούμε καλύτερες μέρες και ευημερία στον τόπο μας!!! Ας παραδειγματιστούν όλοι οι πολιτικάντηδες και να καταλάβουν ότι επιτέλους ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ και δεν χαμπαριάζουμε από τα χρώματα της ίριδας!!! Ανήκουν στο παρελθόν!

Καλά Μυαλά και σωφροσύνη!!!!!!

Χίος, ξημέρωμα 3 ΙΟΥΝΊΟΥ 2019

Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.