“Ο Μάνος και το Χρυσό Ρόδι” πάει Φάρο Βαρβασίου

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου οι Θεατρεργάτες Κοφιναίοι θα παίξουν την παιδική ξεκαρδιστική κωμωδία “Ο Μάνος και το Χρυσό Ρόδι” στο Φάρο Φαρβασίου. Πρόκειται για μια παιδική θεατρική παράσταση για όλες τις ηλικίες. Ώρα έναρξης 6.00 το απόγευμα. Το παραμύθι αυτό γράφτηκε από τον Μπάμπη Κοιλιάρη αρχικά ως θεατρικό αλλά συμπεριλαμβάνεται και στο πρόσφατο βιβλίο παραμυθιών του συγγραφέα “18+1 μολύβια γράφουν παραμύθια” που θα μπορείτε να προμηθευτείτε και από την παράσταση.

Οι Θεατρεργάτες Κοφιναίοι είναι η θεατρική ομάδα του Κοφινά που ως τώρα έχει ανεβάσει πολλά θεατρικά δρώμενα και έχει γυρίσει 6 ταινίες κοινωνικού, ιστορικού και παιδικού περιεχομένου με σενάρια και σκηνοθεσία του Μπάμπη Κοιλιάρη (εικαστικού, συγγραφέα και σκηνοθέτη)..

ο Μάνος είναι ένας νεαρός ξυλοκόπος με δωτικότητα και έντονη οικολογική συνείδηση. Η Φύση το αναγνωρίζει αυτό και τον ανταμείβει με μια καλή τύχη. Άραγε με την ανθρώπινη πλεονεξία του ο Μάνος θα καταφέρει να απολαύσει τα δώρα του αυτά;  Θα το δούμε στην παράσταση. Να είστε εκεί.

Το έργο συνοδεύεται από ζωντανή μουσική από τον ίδιο τον Μπάμπη Κοιλιάρη.

Παίρνουν μέρος:

Παραμυθούδες, οι Ελένη Κοντογιάννη και Μαρκέλλα Δημίδου

Παίζουν με τη σειρά που εμφανίζονται;

Μαρία Βαμβούρη ως Μάνα

Δημήτρης Τσουκάρης ως Μάνος

Ειρήνη Παϊδούση ως πουλί

Αγγελική Ματσάγγου ως Ροδιά

Μαρία Κακαγιάννη ως δενδράκι

Μαρία Κομνηνού και Υρώ Διλμπόη οι Κουτσομπόλες του χωριού!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.