Ο Μουεζίνης Οσμάν Ασλάν έπαθε καρδιακό επεισόδιο και πέθανε μέσα στην Αγία Σοφιά σε ώρα που έψαλλε ! Τιμωρία του Αλλάχ ;Ισως!

Δεν είμαι σίγουρος ?% ότι είναι αλήθεια η δημοσίευση στο διαδίκτυο για το συμβάν που γράφει ο τίτλος του άρθρου.

Επειδή όπως πιστεύουν όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ο Θεός δεν είναι εκδικητικός αλλά φιλεύσπλαχνος και συγχωρεί όλες τις αμαρτίες απ’όπου και αν προέρχονται δεν είναι δυνατόν να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι αλλόθρησκοι και βέβηλοι υπό την καταπίεση των κυβερνήσεων τους αναγκάζονται να προβαίνουν σε αλχημείες παρά την πίστη και τις πεποιθήσεις τους επειδή φοβούνται για το κεφάλι τους!
Ακούμε καθημερινά και διαβάζουμε δημοσιεύσεις και σχόλια Τουρκικών μέσων ενημέρωσης φυσικά όχι κυβερνητικών , ότι από δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει σε Τούρκους υπηκόους και πολίτες στην πλειοψηφία τους είναι αντίθετοι και αρνητικοί στην μετατροπή της Αγίας Σοφιάς σε Τζαμί!
Και πολλοί λένε ότι θα τιμωρηθούν και θα το βρούν από τον Αλλάχ!
Διότι δεν είναι δυνατόν μέσα σε Χριστιανική Ορθόδοξη εκκλησία με Αγίους και εικόνες με προσωπογραφίες και με ψηφιδωτά στους τοίχους και τους θόλους να αναγιγνώσκονται οι προσευχές του Κορανίου!
Γι’αυτό πιστεύουν στην Τουρκία ότι ο θάνατος του Μουεζίνη μέσα στην Αγία Σοφιά είναι τιμωρία από τον Αλλάχ για να σταματήσει η ιεροσυλία που γίνεται με εντολή του Σουλτάνου για να μπορέσει να επιβιώσει δημοσκοπικά που στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο έχει πάρει την κατρακύλα και δεν είναι δυνατόν να τον σώσει ούτε η Εμινέ!
Δεν είμαι χαρούμενος για το συμβάν αλλά πιστεύω ότι είναι τιμωρία εξ ουρανού… αλλά από τον Αλλάχ που γυρίζουν το κεφάλι ψηλά και ανοίγουν τα χέρια προς τον ουρανό όταν προσεύχονται οι μουσουλμάνοι και παρακαλούν και απευθύνονται στον Αλλάχ!
Και όπως λέει ένα άσμα : ” εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση είν’εδώ “!
Ίσως πράγματι η θεία δίκη απ’όπου και να προέρχεται δείχνει τα πρώτα σημάδια το τί μέλλει γενέσθαι στο τέλος του κόσμου της Τουρκίας και του ψυχασθενή τρελάρα Σουλτάνου ονειροπαρμένου και φαντασιόπληκτου!
Το μέλλον θα δείξει!
Καλό ξημέρωμα! 
Χίος, 5 Αυγούστου 2020 παραμονή του Σωτήρος Χριστού! 
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.