Ο Ουκρανός που είχε ξαφρίσει τη Χίο

Με απόφαση του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου, δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας ενός 43χρονου αλλοδαπού και πολλές φωτογραφίες από τα κλοπιμαία, που είχε στην κατοχή του μετά από διαρρήξεις-κλοπές όπου είχε διαπράξει σε οικίες στη Χίο και συνελήφθη την 13-05-2019 στη Χίο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου.

Η ανακοίνωση:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 43χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται ότι προέβαινε κατ’ εξακολούθηση στη διάπραξη διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες στη Χίο και συνελήφθη την 13 Μαϊου στη Χίο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον DYBSKYY VOLODYMYR του ANATOLI και της NINA, γεννηθέντα την 14-08-1976 στην Ουκρανία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 13-06-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος, καθώς και στη διακρίβωση της τελέσεως και έτερων αξιόποινων πράξεων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χίου στα τηλέφωνα 22710-81544 και 22710-81541για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.”

Φωτογραφίες των κλοπιμαίων.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.