Ο ΠαγχιακόςΣύλλογος Α.Μ.Ε.Α, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην Λαμπαδηδρομία, Δρόμος Μνήμης των Σφαγών της Χίου 1822-2022

 

Ένα οδοιπορικό Μνήμης και Τιμής των προγόνων μας που αγωνίστηκαν για την απόκτηση της ελευθερίας και των πανανθρώπινων βασικών δικαιωμάτων τους.Το δρώμενο θα πραγματοποιηθεί 23, 24 & 25 Σεπτεμβρίου, κατά το οποίο οι συμμετέχοντες θα διατρέξουν περίπου 400 χλμ. θα μεταφέρουν με δάδες και θα ανάψουν βωμούς σε όλα τα χωριά της Χίου, τιμώντας μ’ αυτόν τον τρόπο το ιστορικό γεγονός που σημάδεψε την ιστορία της ελληνικής επανάστασης, τις Σφαγές στη Χίο το 1822.

 

Είναι τιμή και χαρά για το σύλλογό μας, η συμμετοχή ως λαμπαδηδρόμους των παραολυμπιονικών πρωταθλητών μας, μελών του συλλόγου μας, Παντελή Καλόγερο και ΚέλλυΛουφάκη. Ελάτε να τους συνοδεύσουμε στην εκπληκτική αυτή εκδήλωση μνήμης και τιμής, την Κυριακή στις 25/09/2022 στις 17:30, έξω από το ξενοδοχείο Χανδρής μέχρι την πλατεία Πλαστήρα.

 

Το  Δ.Σ του Π.Σ.Α.μ.ε.Α

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.