Ο Παναγιώτης Χριστόφας στον ΑΝΤ1 Αιγαίου

Συνέντευξη παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Αιγαίου και στον Κων/νο Κυδώνη στην εκπομπή «Χωρίς φόβο αλλά με πάθος» την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Παναγιώτης Χριστόφας.

Ο Παναγιώτης Χριστόφας γεννήθηκε στη Μυτιλήνη, σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και μετά τις μεταπτυχιακές σπουδές και τα πρώτα βήματα στον επαγγελματικό στίβο στην Αθήνα, επέστρεψε στη Λέσβο, στον τόπο που μεγάλωσε, και ζει με την οικογένεια του.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου φάνηκε να γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου μας και γενικότερα των νησιών του Βορείου Αιγαίου. Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο με νέες ιδέες.

«Εγώ και η ομάδα μου θα συνεχίζω να δουλεύω εδώ, στη Λέσβο, στη Χίο, στη Σάμο, και πριν και μετά τις εκλογές ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να κοιτάμε τον κόσμο στα μάτια για να καταφέρουμε να δώσουμε πνοή στα νησιά. Το όραμα μας για το Βόρειο Αιγαίο είναι να κάνουμε μικρές καθημερινές νίκες, για να βελτιωθεί ο τρόπος ζωής μας. Μέλημα μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά που τελειώνουν τις σπουδές τους, να εργαστούν και να κάνουν οικογένεια στο τόπο που μεγάλωσαν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Παναγιώτης Χριστόφας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.