Το κορίτσι θαύμα του χιώτικου ποδοσφαίρου συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά στον Παναθηναϊκό

 

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Παρί Δέλιου για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου.
Μια ακόμα σημαντική ανανέωση έκανε το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου καθώς διατήρησε στις τάξεις του την Παρί  Δέλιου.Η αμυντική χαφ του «τριφυλλιού» που είναι 15μιση χρονών και είναι μία από τις μελλοντικές ελπίδες του γυναικείκου ποδοσφαίρου. Η Χιώτισα που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ξεκίνησε από τη Μικρασιατική σε ηλικία 7 ετών ενώ το 2015 έπαιξε για τρία χρόνια στον Πανιώνιο Χίου.

Από το 2018 μέχρι το 2020 έπαιξε στον Άγιαξ Χίου και τότε πήρε μεταγραφή για το «τριφύλλι».

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Δέλιου ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσω να είμαι μέλος του Συλλόγου.Το όνειρο μου συνεχίζει να γίνεται πραγματικότητα και θα συνεχίσω στην ομάδα της καρδιάς μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θεωρώ ότι θα πετύχουμε τον στόχο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.